Chrome Pointer

Tillbaka!

   Min helg blev oväntad och intensiv och resorna har varit kaotiska. Tågen söderifrån mot Stockholm har inte gått pga banarbete så idag åkte jag ersättningsbuss bredvid ett litet barn som spydde precis hela resan. Fy vilken ångest! Är så otroligt glad över att vara hemma nu i ett par dagar.
   Jo, ett par dagar. Framåt helgen ska jag nämligen vara kattvakt. Sånt här är så sjukt kul men samtidigt är det sån dålig timing då jag vill starta upp nya projekt, särskilt i videoformat.
 
   Jag behöver fortfarande skriva om veckans episka uppdatering, men just nu är jag 100% inne för att sova. I morse var jag i stallet klockan sju och hade skött utsläpp + ridit två hästar innan klockan slagit tio, så min hektiska helg i kombo med mina katastrofresor har tagit rätt mycket på krafterna x) Vi hörs igen i morgon!
 
   Bild från sommarens huvudstory, då Esme mötte Darko face to face för första gången


Filipa

Låter roligt men intensivt (alltså, inte resan hem men att rida/fixa i stallet). Se till att vila upp dig ordentligt, ta den tid du behöver❤️ Ha det bra❤️

Alyssa Shyfall

Älskade också de nya uppdragen men märkte en bugg efteråt. Håkan Kråkan vid Fågelskrämsåsen som har hand om Äppeltävlingen är puts väck för mig och jag kan inte göra tävlingen. Har anmält detta till supporten men undrar om detta har hänt fler än bara mig?

Svar: Det är tydligen inte en bugg - han verkar vara borta med mening!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Till Alyssa: har ingen häst att levla på mitt konto, men levlade en häst på en väns, och nu när jag tänker på det så var Håkan borta där med. Men ärligt talat trodde jag att hon bara inte fått honom än iochmed att hon inte kommit jättelångt än, men då var det alltså inte så... Aja, vi får se vad som händer i framtiden, dock tyckte jag tävlingen var riktigt kul så jag hoppas vi får något liknande framöver, någonstans😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.