Chrome Pointer

Tillbaka!

   Min helg blev oväntad och intensiv och resorna har varit kaotiska. Tågen söderifrån mot Stockholm har inte gått pga banarbete så idag åkte jag ersättningsbuss bredvid ett litet barn som spydde precis hela resan. Fy vilken ångest! Är så otroligt glad över att vara hemma nu i ett par dagar.
   Jo, ett par dagar. Framåt helgen ska jag nämligen vara kattvakt. Sånt här är så sjukt kul men samtidigt är det sån dålig timing då jag vill starta upp nya projekt, särskilt i videoformat.
 
   Jag behöver fortfarande skriva om veckans episka uppdatering, men just nu är jag 100% inne för att sova. I morse var jag i stallet klockan sju och hade skött utsläpp + ridit två hästar innan klockan slagit tio, så min hektiska helg i kombo med mina katastrofresor har tagit rätt mycket på krafterna x) Vi hörs igen i morgon!
 
   Bild från sommarens huvudstory, då Esme mötte Darko face to face för första gången


Filipa

Låter roligt men intensivt (alltså, inte resan hem men att rida/fixa i stallet). Se till att vila upp dig ordentligt, ta den tid du behöver❤️ Ha det bra❤️

Alyssa Shyfall

Älskade också de nya uppdragen men märkte en bugg efteråt. Håkan Kråkan vid Fågelskrämsåsen som har hand om Äppeltävlingen är puts väck för mig och jag kan inte göra tävlingen. Har anmält detta till supporten men undrar om detta har hänt fler än bara mig?

Svar: Det är tydligen inte en bugg - han verkar vara borta med mening!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Till Alyssa: har ingen häst att levla på mitt konto, men levlade en häst på en väns, och nu när jag tänker på det så var Håkan borta där med. Men ärligt talat trodde jag att hon bara inte fått honom än iochmed att hon inte kommit jättelångt än, men då var det alltså inte så... Aja, vi får se vad som händer i framtiden, dock tyckte jag tävlingen var riktigt kul så jag hoppas vi får något liknande framöver, någonstans😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.