Chrome Pointer

Oväntat men med glädje!

   Min familj förkunnade igår att de ska dra iväg senare idag och komma hem först i morgon - score! Videoinspelnignar blir det alltså, så skönt att komma igång igen! Min engelska YouTube är nu äntligen helt kopplat till nätverket Curse (som jag pratade lite om förra veckan) vilket innebär att jag har full tillgång till stora musikbibliotek även där. Jätteskönt!
   Ska bli sjukt kul att testa veckans Halloweenuppdatering idag - hoppas att min spökjakt går bättre nu än förra året...
 
   Den här bilden på Esme (med gammal frisyr) och Misty är från 2013, men det är också den enda Halloweenbilden jag kunde hitta nu x) Ändring på det ska det bli! Fler bilder ska absolut fotas denna helg!


Filipa

Vet inte om du vill hitta spökena utan hjälp, men om du är intresserad av en spökjaktsvideo så tipsar jag om Ivy Rainpaws video på Youtube, den hjälpte mig jättemycket! Jag tyckte att den berättade bra var spökena rörde sig runt, och om man inte orkade springa runt och leta så kunde man alltid stå på stället där Ivy fångade spöket. Den enda missen var att klippet med spöket i Jarlaheim saknades, men jag förstår att sånt är lätt hänt, och det hade Ivy kommenterat också så det var lätt att hitta ändå! Hade varit helt omöjligt för mig att hitta alla spöken utan hjälp, så jag är väldigt tacksam!😂😊

Delfina

Lycka till med spökjakten!
Har själv en del spöken kvar att hitta, har väl inte ens hittat hälften än tror jag :)

Amanda Rainwood

Har upptäckt att några av årets spöken är speedy som bara den, haha. Det gillas att man faktiskt får anstränga sig lite! Lycka till med letandet! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.