Chrome Pointer

Oväntat men med glädje!

   Min familj förkunnade igår att de ska dra iväg senare idag och komma hem först i morgon - score! Videoinspelnignar blir det alltså, så skönt att komma igång igen! Min engelska YouTube är nu äntligen helt kopplat till nätverket Curse (som jag pratade lite om förra veckan) vilket innebär att jag har full tillgång till stora musikbibliotek även där. Jätteskönt!
   Ska bli sjukt kul att testa veckans Halloweenuppdatering idag - hoppas att min spökjakt går bättre nu än förra året...
 
   Den här bilden på Esme (med gammal frisyr) och Misty är från 2013, men det är också den enda Halloweenbilden jag kunde hitta nu x) Ändring på det ska det bli! Fler bilder ska absolut fotas denna helg!






Filipa

Vet inte om du vill hitta spökena utan hjälp, men om du är intresserad av en spökjaktsvideo så tipsar jag om Ivy Rainpaws video på Youtube, den hjälpte mig jättemycket! Jag tyckte att den berättade bra var spökena rörde sig runt, och om man inte orkade springa runt och leta så kunde man alltid stå på stället där Ivy fångade spöket. Den enda missen var att klippet med spöket i Jarlaheim saknades, men jag förstår att sånt är lätt hänt, och det hade Ivy kommenterat också så det var lätt att hitta ändå! Hade varit helt omöjligt för mig att hitta alla spöken utan hjälp, så jag är väldigt tacksam!😂😊

Delfina

Lycka till med spökjakten!
Har själv en del spöken kvar att hitta, har väl inte ens hittat hälften än tror jag :)

Amanda Rainwood

Har upptäckt att några av årets spöken är speedy som bara den, haha. Det gillas att man faktiskt får anstränga sig lite! Lycka till med letandet! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.