Chrome Pointer

Nu kör vi!

   En intensiv vecka börjar nu! Jag har massor att ordna, måste köpa en adapter till min nya dator, borde köpa nytt högtalarsystem (det jag har är ärvt, tio år gammalt och knappt vid liv...), har massa svintråkiga saker att ordna hemma i övrigt och i helgen åker jag bort för att vara hästvakt. Åt tolv hästar, två hundar, en enögd, svanslös stallkatt och en motvillig kanin. Det är egentligen jättedålig timing för mig att åka bort, men samtidigt så skönt att komma ut i skogen på världens bästa ställe med mina favoritdjur.
 
   Förra veckan undrade jag ju om det är så att det skulle komma huvuduppdrag den här veckan pga GM Ylvas nya hårfärg. Dock har det varit helt tyst från SSO sedan förra veckans uppdatering - tror ni att det är möjligt eller greppade jag efter halmstrån?
 
   Sist Esme och Ash var ute på druidiska äventyr besökte de Pandoria... Är det dags snart igen eller hade jag helfel?


Filipa

Jag trot absolut det är möjligt, nu har det väl kommit en rad lite mindre uppdateringar, så det borde stämma ganska bra! Och dessutom stämmer det med håret, kanske kommer SSO fortsätta att göra så framöver att de har lite ”dolda” sneak peaks som bara de uppmärksamma märker... Längtar tills på onsdag, om inte annat för att äntligen få veta om det stämmer med hennes hår... En rätt långsökt tanke är att de kommer släppa Firfall, senaste huvudstoryn slutade ju med att man skulle söka efter Evergray, och han kanske bor i Firfall. Det borde ju också vara dags, för som du eller någon annan nämnt (minns inte vem, min trötta måndags-hjärna kommer inte ihåg) så kommer väl Firfall förmodligen vara ett skogsområde, och då borde de rimligen släppa det före snön kommer. Sen kan de ju förstås släppa det nästa år, men om det ska släppas i höst ”borde” det släppas i typ oktober (nu!) eller november! Det som talar emot detta är ju att de inte släppt en massa bilder/sneak peaks, men det är inte omöjligt att de ”slänger in det” utan någon förvarning! Som sagt är detta en långsökt tanke, och jag blir glad vilken sorts huvudstory vi än får på onsdag, och får vi inte huvudstory så är det väl bara så, oavsett vad vi får så är jag nöjd. Ha det bra❤️

Rose Shadowlee

Jag tror det fortfarande är möjligt med tanke på att vi nu kan se Firfall. Det finns en liten känsla som säger att det kan vara sammankopplade. Skulle inte vi hämta en speciell druid? Bor han kanske i Firfall?

Lilly Underwood

Tror det kan komma något spännande på onsdag! Man vet ju aldrig, de kanske överraskar. Eller så får vi något litet tillsammans med en hint :)

Rebecca och Daisy

Tror att det är större chans att vi kommer få se firfall än det att vi skulle få nya huvuduppdrag anytime soon. Skulle tippa på att Halloween firandet börjar nästa vecka, och efter det är det ett par onsdagar kvar innan det är dags för att börja fira Julen på jorvik. Det betyder att de finns ett antal onsdagar där SSO skulle kunna klämma in nya huvuduppdrag, men som sagt så tror jag att de prioriterar firfall först då det var en stund sedan vi fick nya områden

Ps: Ljusröd är en hårfärg som blivit allt mer populär bland samhället, efter rött är ljusröd faktiskt den andra mest populära onaturella hårfärgen så att säga. Förstår att man kan sammankoppla ljurött med pandoria = nya huvuduppdrag, men tror inte thats the case this time :)

Eva Bunnyland

Filipa, kallar du en ny hästras en "mindre uppdatering"? x)
Det skulle vara jättekul om det kom nya huvud-uppdrag!

Klara Silvercat

Innan SSO släppte Pandoria så kom det mycket huvudstory-bilder som SSO lade ut på insta! Nu har det också kommit mycket på insta som t.ex. Starshine-teckningar och urhäst-teckningar som SSO lagt upp! Därför är fortfarande huvudstory-tanken levande för mig!

Filipa

Till Eva Bunnyland: Nja, inte direkt😅 Glömde bort dem😱😅😂 Jag ska inte skriva kommentarer tidigt på måndag morgon, min hjärna var uppenbarligen inte vaken! Tack för att du påminde mig, för som du sa så är ju en helt ny hästras inte en mindre uppdatering❤️

Moa springbell (sso namn)

Jag älskar dina videos jag vill vara som du och kunna
Göra videos lika bra som du

Moa springbell (sso namn)

Jag älskar dina videos jag vill vara som du. Och kunna
Göra videos lika bra som du. Och jag gillar=👍🏻 på alla dina videos . Och jag kollar altid på denna sida när championat är!!!! 😗😀🙃😸👧

Brooke Greenlee

Om du rider till väktarnas dal så har det uppdaterats med en sten med text på framför den förstörda statyn. Såg det på tumblr, så rid dit och checka! Tror inte du greppat efter halmstrån. :) / Brooke Greenlee

Daisy Springwolf

Känns som om det ska komma något spännande på onsdag... Men vi får se vad. Hoppas att vi får något roligare än förra veckan

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.