Chrome Pointer

6 år tillsammans

   Idag är det den femte oktober. Esme och Ash firar idag 6 år tillsammans och 6 år sedan Esme satte fot på Jorvik för första gången. Det har varit en lång resa som öppnat många dörrar och vi är inte klara än. Det finns mycket att säga men jag nöjer mig med det här - jag ser hemskt mycket fram emot att se hur det kommande året kommer utveckla sig för oss som spelare och Star Stable som spel.
 
   Och med det samt en bild som går i gråskala likt min grålle Ash säger jag mitt för den här morgonen, och nu åker jag bort över helgen för att krama på hästar. Tidsinställda kommer som vanligt och jag kommer tillbaka på söndag!
 
 


Filipa

Grattis Starstable! Och fin bild! Själv har jag spelat sedan hösten 2015 (som icke-starrider, började kolla på dina videor efter att några kompisar hade börjat spela för att se om det var ett spel för mig, och det var det! Tack för att du inspirerade mig att börja❤️). Dock tog jag en paus ungefär vid vintern ända till sommaren 2016, vet inte riktigt varför, men jag kände verkligen inte för att spela SSO då. Men som sagt, sommaren 2016 började jag spela SSO igen, och då tilltalade det mig desto mer. Hösten 2016 blev jag Starrider, och vintern 2016 blev jag Lifetime. Sedan dess har jag spelat nästan varenda dag jag kunnat, och jag har inga planer på att sluta❤️ Ha det bra❤️

Eva Bunnyland

Woaw. Grattis! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.