Chrome Pointer

Uppdatering på sociala medier

   Jag har tänkt på det här rätt länge, men nu har jag tagit tag i saken och döpt om både min Instagram och min Twitter. Istället för mitt klassiska EsmeSilverforce heter de nu båda GamingByEsme (Länk till Insta HÄR och länk till Twitter HÄR). Det går hand i hand med mitt extra Instakonto DesignByEsme (där jag postar The Sims-byggen och nail art) och gör medierna lite mer enhetliga. Jag vill också bredda mig lite och gå in på mer spel överlag än bara Star Stable, så det här var ett väldigt naturligt steg att ta. Det finns så mycket spel där ute och man kan ju inte spela bara ett enda spel hela livet!
   Mina YouTube-kanaler behåller samma namn som alltid - min svenska kanal heter fortfarande Esme Silverforce och min engelska kanal heter MONOKERUS.
 
   Jag avskyr egentligen namnbyten på sociala medier just för att det är väldigt förvirrande för alla inblandade, särskilt för de som följer medierna, men jag kände att det nu var dags att ta tag i det eftersm det bara blir "värre" ju större kanalerna blir. Förhoppningsvis blir det inte för svårt att vänja sig vid och jag tror att det i slutänden kommer vara mycket mer passande namn för kanalerna :)
 
   Det är dags att utforska nya marker! Bild från spelet Unravel.


Lilly Underwood

Vad kul! :)

Filipa

Låter bra, smart att byta namn så att man inte blir för ”låst” av SSO-namnet när du även vill nå ut till ny/annan publik och spela andra spel också. Tack för att du länkade❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.