Chrome Pointer

Uppdatering på sociala medier

   Jag har tänkt på det här rätt länge, men nu har jag tagit tag i saken och döpt om både min Instagram och min Twitter. Istället för mitt klassiska EsmeSilverforce heter de nu båda GamingByEsme (Länk till Insta HÄR och länk till Twitter HÄR). Det går hand i hand med mitt extra Instakonto DesignByEsme (där jag postar The Sims-byggen och nail art) och gör medierna lite mer enhetliga. Jag vill också bredda mig lite och gå in på mer spel överlag än bara Star Stable, så det här var ett väldigt naturligt steg att ta. Det finns så mycket spel där ute och man kan ju inte spela bara ett enda spel hela livet!
   Mina YouTube-kanaler behåller samma namn som alltid - min svenska kanal heter fortfarande Esme Silverforce och min engelska kanal heter MONOKERUS.
 
   Jag avskyr egentligen namnbyten på sociala medier just för att det är väldigt förvirrande för alla inblandade, särskilt för de som följer medierna, men jag kände att det nu var dags att ta tag i det eftersm det bara blir "värre" ju större kanalerna blir. Förhoppningsvis blir det inte för svårt att vänja sig vid och jag tror att det i slutänden kommer vara mycket mer passande namn för kanalerna :)
 
   Det är dags att utforska nya marker! Bild från spelet Unravel.


Lilly Underwood

Vad kul! :)

Filipa

Låter bra, smart att byta namn så att man inte blir för ”låst” av SSO-namnet när du även vill nå ut till ny/annan publik och spela andra spel också. Tack för att du länkade❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.