Chrome Pointer

Spännande!

   Vad tror ni det blir för uppdatering idag? Jag har verkligen inte ens en liten känsla av vad det kan bli...
 
   Jag hade tänkt boka in en ridlektion i helgen, så visar det sig att det är just den helgen min mamma tjatat om i flera månader och att jag absolut måste vara social med familjen... suck. Dock löste det sig så att jag istället rider min gamla foderhäst både idag och i morgon - får hitta på vad jag vill och dessutom är det gratis! Lite flyt får man ha ibland och jag är i stort behov av att galoppera lite i skogen!
   Om jag nu inte hinner med att kika in här och nämna dagens uppdatering vet ni alltså varför, jag ligger alltså inte död i något dike nånstans (om nu inte hästis får för sig att skjutsa av mig)!
 
   Bild från Horsez Ranch Rescue


Amanda Moonheart

Är det "Horsez Ranch Rescue" som du spelar? :)

Eva Bunnyland

Amanda,
Ja det står ju under bilden att det är Horsez Ranch Rescue ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.