Chrome Pointer

Spännande!

   Vad tror ni det blir för uppdatering idag? Jag har verkligen inte ens en liten känsla av vad det kan bli...
 
   Jag hade tänkt boka in en ridlektion i helgen, så visar det sig att det är just den helgen min mamma tjatat om i flera månader och att jag absolut måste vara social med familjen... suck. Dock löste det sig så att jag istället rider min gamla foderhäst både idag och i morgon - får hitta på vad jag vill och dessutom är det gratis! Lite flyt får man ha ibland och jag är i stort behov av att galoppera lite i skogen!
   Om jag nu inte hinner med att kika in här och nämna dagens uppdatering vet ni alltså varför, jag ligger alltså inte död i något dike nånstans (om nu inte hästis får för sig att skjutsa av mig)!
 
   Bild från Horsez Ranch Rescue


Amanda Moonheart

Är det "Horsez Ranch Rescue" som du spelar? :)

Eva Bunnyland

Amanda,
Ja det står ju under bilden att det är Horsez Ranch Rescue ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.