Chrome Pointer

Puh!

   Lång och tuff vecka för min del. Idag startade jag dagen med att åka ut och rida på min gamla foderhäst innan jag åkte till jobbet, man kunde ju ha startat dagen sämre... Särskilt då han gick så sjukt bra. Välbehövligt för själen!
 
   Jag har fått massor av frågor gällande om jag ska spela in Spirit på film - och jo, det är klart jag ska göra det. Eller ja, jag ska åtminstone försöka. Det kommer dock dröja, för jag har en plan med den här videon och det vore nice att faktiskt kunna visa upp Spirit i all hans glans. Vi får se om jag får ordning på det!
 
   Hur går det med era Spiritjakter?


Vanda

Jag är nästan beundrad

Daniela Silvergarden

Det går inte bra för jag är bortrest och kan inte spela xD Får sitta på sommaren och spela och göra allt jag missat ;) har varit borta sen april och jag kommer hem om 2 veckor...

Sabrina Eastforest

Började idag och blev Gillad är snart Populär :)

EvaBunnyland

Jag är inte helt säker på om jag vill ha Spirit :// Men jag tror jag vill det då han inte kommer stanna så jättelänge... Är vänligt inställd tror jag hehe...

Rosalie Silverside

Jag tror att jag snart når 5000, så jag är på god väg!

Tilda Diamondfield

Det går väl helt okej tror jag, hinner dock inte spela så mycket idag eftersom att jag fyller år :D

Svar: Grattis!
Esmeralda Silverforce

Renee E

Jag är beundrad och har en liten Spirit i mitt stall :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.