Chrome Pointer

Puh!

   Lång och tuff vecka för min del. Idag startade jag dagen med att åka ut och rida på min gamla foderhäst innan jag åkte till jobbet, man kunde ju ha startat dagen sämre... Särskilt då han gick så sjukt bra. Välbehövligt för själen!
 
   Jag har fått massor av frågor gällande om jag ska spela in Spirit på film - och jo, det är klart jag ska göra det. Eller ja, jag ska åtminstone försöka. Det kommer dock dröja, för jag har en plan med den här videon och det vore nice att faktiskt kunna visa upp Spirit i all hans glans. Vi får se om jag får ordning på det!
 
   Hur går det med era Spiritjakter?


Vanda

Jag är nästan beundrad

Daniela Silvergarden

Det går inte bra för jag är bortrest och kan inte spela xD Får sitta på sommaren och spela och göra allt jag missat ;) har varit borta sen april och jag kommer hem om 2 veckor...

Sabrina Eastforest

Började idag och blev Gillad är snart Populär :)

EvaBunnyland

Jag är inte helt säker på om jag vill ha Spirit :// Men jag tror jag vill det då han inte kommer stanna så jättelänge... Är vänligt inställd tror jag hehe...

Rosalie Silverside

Jag tror att jag snart når 5000, så jag är på god väg!

Tilda Diamondfield

Det går väl helt okej tror jag, hinner dock inte spela så mycket idag eftersom att jag fyller år :D

Svar: Grattis!
Esmeralda Silverforce

Renee E

Jag är beundrad och har en liten Spirit i mitt stall :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.