Chrome Pointer

Kom igen datorn!

   Min dator är på gränsen att ge upp samtidigt som mitt internet inte är sådär jättesnällt. Kul! Jag ska ännu en gång gå igenom de tips ni lämnade då jag tidigare bad om tips på datorer och se vad som lämpar sig. Jag hade faktiskt tänkt mig att på allvar leta efter att jag avslutat min inspelning av HPOotP just för att slippa starta om spelet igen, så jag ska försöka kämpa mig igenom spelet nu i helgen.
 
   Först väntar en lång dag på jobbet, sen blir det videoinspelning ikväll!
 
   Fortfarande lite halvbitter över att jag missade att ha spelet på engelska!


Sabrina Eastforest

Har du dammat av datorn på insidan? Gör man inte det på ett tag så kan det skada datorn så man får se till att damma av den då och då :)

Svar: Jodå, jag städar ur den lite då och då. Tror mest det är interna skador faktiskt...
Esmeralda Silverforce

Neo

!!!!!!!!!!!!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.