Chrome Pointer

Kom igen datorn!

   Min dator är på gränsen att ge upp samtidigt som mitt internet inte är sådär jättesnällt. Kul! Jag ska ännu en gång gå igenom de tips ni lämnade då jag tidigare bad om tips på datorer och se vad som lämpar sig. Jag hade faktiskt tänkt mig att på allvar leta efter att jag avslutat min inspelning av HPOotP just för att slippa starta om spelet igen, så jag ska försöka kämpa mig igenom spelet nu i helgen.
 
   Först väntar en lång dag på jobbet, sen blir det videoinspelning ikväll!
 
   Fortfarande lite halvbitter över att jag missade att ha spelet på engelska!


Sabrina Eastforest

Har du dammat av datorn på insidan? Gör man inte det på ett tag så kan det skada datorn så man får se till att damma av den då och då :)

Svar: Jodå, jag städar ur den lite då och då. Tror mest det är interna skador faktiskt...
Esmeralda Silverforce

Neo

!!!!!!!!!!!!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.