Chrome Pointer

Igen då!

   Onsdag återigen och jag har inte ens testat orienteringen än... blev inte så mycket spelande för mig sedan förra veckan och jag har bara spelat för att köpa Spirit. Vi får se om jag hinner med idag - jag tänkte spela in ett nytt avsnitt av Harry Potter & Fenixordern ikväll! Hoppas på att min dag ska gå smärtfritt så att jag kan åka hem vid en rimlig tid och både spela in video samt testa uppdateringen. Aja, oavsett är jag ledig i morgon och hoppas kunna komma ikapp lite med SSO!
 
    Esme och Glòin


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.