Chrome Pointer

Senaste videoserien

   Jag har lite problem med tidsbrist utöver allt annat som händer i dagsläget, men här har ni en video!
 


Minna Moonchild

Lysande tajming! :D Har precis plöjt igenom HP-filmerna för femtioelfte gången och som alltid när sista boken eller filmen är slut så kickar HP-abstinensen in...
Ska bli jättekul att följa den här videoserien.

Sigrid Bunnyroad

Kul! Kollade precis klart de andra Harry Potter-filmerna för jag vet inte, sextiotolfte gången :D
Så det ska blir jättekul att kolla in denna serien!..

Sabrina Eastforest

Ska bli kul att följa denna spelserie! Älskar att se dina let's plays på spel som jag själv har växt upp med (Harry Potter och alla hästspel) har själv detta spel fast på engelska och då är det dem riktiga skådespelarna som gör rösterna! :3 <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.