Chrome Pointer

Senaste videoserien

   Jag har lite problem med tidsbrist utöver allt annat som händer i dagsläget, men här har ni en video!
 


Minna Moonchild

Lysande tajming! :D Har precis plöjt igenom HP-filmerna för femtioelfte gången och som alltid när sista boken eller filmen är slut så kickar HP-abstinensen in...
Ska bli jättekul att följa den här videoserien.

Sigrid Bunnyroad

Kul! Kollade precis klart de andra Harry Potter-filmerna för jag vet inte, sextiotolfte gången :D
Så det ska blir jättekul att kolla in denna serien!..

Sabrina Eastforest

Ska bli kul att följa denna spelserie! Älskar att se dina let's plays på spel som jag själv har växt upp med (Harry Potter och alla hästspel) har själv detta spel fast på engelska och då är det dem riktiga skådespelarna som gör rösterna! :3 <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.