Chrome Pointer

Videotrix

   Jag satt under hela kvällen igår och jobbade på ett videoprojekt jag försökt få ordning på ett tag. Jag har undrat om det ens skulle gå att lösa de problem jag stötte på medan arbetet pågick, men nu är det faktiskt nästan klart! Jag ska in i SSO för att ta ett par bilder, sen behöver jag ominstallera alla drivrutiner till min ritplatta (skitdator som vägrar ta emot plattan, urgh... plattan är dock nästan elva år gammal så den kanske ska bytas ut en vacker dag) och sen kan jag göra det allra sista. Kanske jag hinner klart idag? Jag hoppas det! Jag ska dock flytta till en kompis idag och vara kattvakt, och med tanke på midsommar och grejer tänkte jag försöka att inte åka dit jättesent. Flyttar hem igen på söndag men på onsdag flyttar jag till en annan kompis och har hennes katter medan hon är på semester, hehe... Om man inte får ha katt själv får man la våldgästa alla man känner och gosa med deras djur istället!
 
   Jag hoppas att jag hinner klart med videon idag, jag tycker nämligen det ska bli väldigt intressant att se vad ni tycker om den... Kan dock hända att jag behöver ytterligare några extra förberedelser innan den kan gå live. Om det är låg aktivitet från mig idag vet ni iaf vad jag gör, jag kämpar på med min video!
 
   Får bli en officiell SSO-bild för att sätta lite färg på denna morgon! Bilderna från gårdagens post med Dubbla Star Coins var så sjukt fina! Det är verkligen roligt att SSO har börjat med att släppa de här fina bilderna i högupplösta versioner med loggan på också, det är perfekt för mig med Jorvikipedia (även om det troligen ligger något viktigt PR-syfte bakom bilderna egentligen, hehe)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.