Chrome Pointer

Snart tillbaka!

   Min första semester närmar sig nu slutet och jag är tillbaka igen i morgon kväll. Först då kommer jag ta itu med kommentarer och liknande!
 
   Min gamla arab Darko ska faktiskt bytas ut då jag kommer hem igen. Jag använder ändå aldrig de gamla araberna, så det finns ingen vits med att ha kvar honom nu då det kommit en ny svart arab. Hoppas på både skimmel och isabell framöver så att Arwen och Helios också får sluta sig till flocken på nytt!


Lotties Snöfödd

Ja, jag bytte ju genast ut Waheeda till den nya versionen. Som en positiv överaskning anlände också Ebrah till spelet. De nya araberna är fantastiska!

Alexandra

Oohh Yay vad kul att ha dig tillbaka har saknat dina video

Svar: Mina videor har postats precis som vanligt medan jag varit borta!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.