Chrome Pointer

Miljöombyte

   För min del är det ibland svårt att leta upp nya platser i spelet - man är van vid att spendera tid vid sina favoritplatser och ibland glömmer man hur många coola ställen som finns. Men, det faller ju också lite på att man inte har någon anledning till att besöka vissa platser... som typ Stormgården.
 
   Esme och Artemis


Daniela Silvergarden

Jag tycker att man borde besöka ställen man inte gör i vanliga fall eftersom man kan upptäcka nya detaljer. Eller om man vill ha en bra bild att ladda upp på sociala medier så är det värt att leta upp en mer sällsynt plats, då lyfter man fram den platsen i ljuset :)

Sigrid%20Winterdotter

Stormgården är så otroligt underskattat

Quinn Catforce

Dew's gammla paddock uppe i bergen ovanför Dews gård i epona är ju också ganska bortglömd, men jättefin! Och fint placerad! Man har ju jättefin utsikt och man får superfina bilder där! Jag var där senast igårkväll och hade dressyrlektion med mina kompisar, men det tog ett tag att hitta den!😅 Hade HELT glömt bort var den var så jag och kompisarna sprang runt på egen hand och letade i epona 😅 (Var inte jag som hittade den😂 Kom inte ihåg vad den hette heller så namnet hjälpte inte) Annars bara är det ju många ställen i Epona som är bortglömda! Dew's gård (båda gårdarna, också den på glömda hedarna), gamla stormgården, väktarnas dal, grytan (visst heter den så? Den där som ser ut som en virvel på kartan), GED's byggarbetsplats (inte för man kanske vill hänga där), sen finns väl också en ny stormgård?, Dom där butterhills ställe, paddocken ovanför gamla stormgården, Bunkern... hur mycket som helst då man tänker efter var man INTE brukar vara vanligtvis!😅

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.