Chrome Pointer

Ekorrar och sadelväskor

   Vet ni, jag hann klart med min nya video! Det är nästan lite pirrigt, hehe. Men jag ska faktiskt vänta med att släppa den, för eftersom den är en del av en helt ny serie på min kanal ska jag göra klart ytterligare en i samma serie, så att man lättare ser vad serien kommer gå ut på. Jag tror att den andra videon kommer gå mycket fortare att färdigställa, och jag tänkte börja så smått redan idag. Jag måste jobba riktigt snabbt nu om jag vill ha det här klart innan semestertiderna sätter igång och jag flyttar Stockholm runt för att vakta katter!
 
   Men videolös är min kanal icke! Jag passade på att släppa ett nytt avsnitt av SSO Ride Through i morse. Här har ni, och med det får jag nog önska er glad midsommar också. Jag firar aldrig midsommar så jag var tvungen att smsa runt och fråga vilken dag man firar vad, haha...
 


Filipa

Detsamma! Spännande med en videoserie, väntar förväntansfullt på vad det kan va...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.