Chrome Pointer

SSO hann före mig, haha

   Ni som köpt den nya tidningen Jorvik Gazette har sett att det däri finns nya bilder på Ödesryttarna. (De kommer alltid heta Ödesryttare för mig - Soul Riders går inte att använda sig av på ett schyst sätt på svenska imo) Något jag tänkte påpeka var att de som besökt SSO's kontor under den senaste månaden skulle veta med sig att det var gamla bilder...
 
   Och idag släpptes en ny version av The Story of Jorvik, med de slutgiltiga Ödesryttarna som de nu kommer se ut! Eller ja, så långt jag vet iaf x) De som besökt SSO-kontoret nyligen vet att de har cutouts av dessa karaktärer i köket, alltså stora kartongfigurer i stil med Lesley-Vanessa (den gamla figuren som var med i bland annat 2015 års födelesedagsvideor. De lyckas inte komma överens över om hon ska heta Lesley eller Vanessa, så sist jag hörde hette hon Lesley-Vanessa) fast snyggare. (Förlåt LV!)
 
    Jag har aldrig varit något vidare förtjust i Lisa som karaktär, men det känns som att hon faktiskt blir personlig nu. Jag kan tycka det är synd att något sånt här släpps istället för ny huvudstory (självklart görs denna video inte av SSO själva, men de har ju förstås lagt tid på den ändå som med alla beställningsjobb), men den är riktigt, riktigt fin. Jag är väldigt kritisk då det kommer till hästar i såna här grejer och Starshine ser myyyycket bättre ut än i den förra videon, även om jag gärna hade ändrat på grejer om någon frågat mig x) Men tränset sitter PERFEKT, VINST! :D
   Blir kul att se de andra tre lite närmare framöver, särskilt Linda som är min favorit!
 
   Vad tyckte ni om denna nya video? Och vad tror ni är dealen med skimmeln i stallet? Vad hade den där att göra?
 


Sabrina Eastforest

Gillar animationen här bättre. Gillade inte hur Lisa såg ut förut men här påminner hon mer om Lisa så som jag minns henne från Starshine Legacy spelen. Vet inte om skimmeln, det kanske bara är en vanlig häst som inte har nåt med huvudberättelsen att göra.

Filippa Candlepie

När Lisa och de andra ödesryttarna står tillsammans med sina hästar så får man ju se en skymt av skimmeln från det perspektiv att man själv sitter på hästen!

Quinn Catforce

De skrev ju på insta att videon inte har något med spelet att göra, alltså ha teasers eller nåt sånt, såå tror den vita hästen bara är där för att xD

Svar: Det de skrev kan översättas till "Detta representerar inte riktigt gameplay och återspeglar eller utlovar inte några förändringar till spelets grafik" - och det är en disclaimer för att spelarna i det här communityt inte begriper att precis ALLA spel har såna här trailers för att kunna visa upp sig från sina allra coolaste sida. Om den vita hästen inte hade någon mening alls tror jag de hade använt Meteor eller Concorde i just den boxen - varför skulle de annars bygga en femte häst? (Varje modell de bygger i såna där program kostar enormt mycket pengar!)
Esmeralda Silverforce

Lova Windpaw

Ska jag vara ärlig så tycker jag inte om deras nya utseende alls, men animationerna är ju bra. Den enda som jag bra ut var Mr. Sands. Han passade bra med mer rynkor i ansiktet. Grattis till 14 000 prenumeranter på youtube förresten :)

Quinn Catforce

Inga, Inte ha xD

Eva Bunnyland

Undrar om skimmeln är en häst som Ödesryttarna har räddat eller något? Eller också så är det spelarens starthäst. Såg ni också att vid 1:45 så såg man ju faktiskt ett par öron sticka upp där? ;)

Savannah Wolfborn

Jag tror att den den femte hästen ska föreställa ens egna häst. De kanske hintar om att en uppdaterad starthäst är på gång? Det skulle verkligen vara på tiden om det var så eftersom den nuvarande modellen börjar bli rejält föråldrad. Det nuvarande jorvikiska varmblodet har fortfarande sin charm, så klart, men jag tycker att den och övriga raser med samma modell börjar passa in mindre och mindre i spelet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.