Chrome Pointer

Whut?!

   Har ni varit med om att ni blivit un-subscribade från YouTube-kanaler? Jag upptäckte häromdagen att jag var un-subbad från några av mina favoritkanaler och då hade jag varit lite fundersam över att videor jag visste att de släppt inte dök upp i min prenumerationslista. Då jag väl traskade över till kanalerna visade det sig helt enkelt vara så att jag inte följde dem alls... jättekonstigt, har jag gjort något i sömnen? Haha, finns ju liksom ingen anledning för mig att inte vilja följa kanalerna... Det var ändå sådär 7-8 stycken, så skumt.
 
   För att runda av kan jag dela med mig av videon som fick mig att lägga märke till det här, haha. De här människorna gör mashup av årets hitlåtar varje år och släpper i övrigt grymt material rätt ofta. Jag har följt sångaren samt producenten på deras medier typ sedan jag började hänga på YouTube och var jättteförvånad över att jag plöstligt inte följde deras kanaler längre!
   (Sen har jag också ENORMA problem med att allt ljud på hela YouTube liger ca 1-2 sekunder före videorna, har någon annan också råkat ut för det? Det är så otroligt störande!)
 


Ines Riverhope

Jag har också samma problem med ljudet, och för mig hjälper det att pausa videon och sedan vänta några sekunder innan man sätter på igen. Dock fungerar det bara i någon minut innan ljudet är efter igen...

Quinn Catforce

Vilket är ditt favorit pack til the sims 4? Fick Cats and Dogs i julklapp men funderar på stt köpa fler nu då det är rea på origin😅 Har inte en sning om vad de olika pavken innehåller så hade varit bra med lite tips😁🙈

(Det här har inget med inlägget att göra men det var det senaste inlägget så frågar här nu😂)

Svar: Om du går till butiken på The Sims egen hemsida kan du klicka på varje pack och se alla föremål som kommer med dem. Om du är intresserad av gameplay är jag tyvärr inte till hjälp eftersom jag bara spelar för byggandets skull, och då köpte jag på mig pack efter pack beroende på vilka föremål de förde med sig. Get Together, Vampires, Parenthood och Cats & Dogs är mina toppack!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Jag har som tur är inte haft några sådana problem. Detta hör inte till inlägget, men det är det senaste så jag kommenterar här. Jag såg din rundtur i Dundull på Youtube, och det var väl inte något du missade men jag vill bara tipsa om en sak så att du vet om det. Bredvid vandrarhemmet/där man övernattar står två bilar, och den ena av dem har en helt ny modell (tror jag). Den är blå och liknar en ”sportbil” lite mer (? kan inget om bilar) och är riktigt cool om du frågar mig. Förstår att du säkert hunnit utforska mer av Dundull efter inspelningen och att du kanske redan upptäckt den, men jag ville bara försäkra mig om att du inte hade missat den❤️ Ha det bra!

Quinn Catforce

Tack Esme! Är mest intresserad av att bygga jag med så det är mest föremålen jag vill ha😄

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.