Chrome Pointer

Mistfall är snart här

   Igår hade jag en seeeeeen kväll hemma hos en kompis med pepparkaksbak och annat juligt. Var inte hemma förrän efter tolv och skulle ju förstås upp och jobba idag, hehe... Blir svårt att ses i grupper då alla börjar jobba och gör det i olika skift så man aldrig hinner matcha ihop att ses alla samtidigt. Tur att man är rätt morgonpigg ändå!
 
   Nu är det Mistfallvecka och SSO's nya område kommer alltså på onsdag. Så taggad så det finns inte! Nu hoppas jag på att hinna vara effektiv under hela min vecka så att jag kan spela igenom området i lugn och ro så snart som  möjligt.
 
   Esme och Artemis


Alyssa Shyfall

Är så sjukt taggad på Mistfall på onsdag. Kommer utforska med min lilla connemara😍 Har själv haft en jobbig moron då jag vart ledig från skolan men skulle ändå dit för att göra ett prov 09:00 jag missat och försov mig en halvtimme😒

Filipa

Det kommer bli så amazing!!! Jag kommer utforska Mistfall på min trogna starthäst Darkie, han hamnar lätt i skymundan eftersom de nya hästarna är så otroligt fina, men jag använder honom alltid till sådana här stora saker, liksom huvuduppdrag. Dock så är det mycket roligare att använda honom nu efter uppdateringen av starthästarna, så det tackar jag för! Kommer nog tyvärr bli omöjligt att spela på onsdagen, hela servern kommer ju försöka spela samtidigt🙄 Funderar seriöst på att byta server, annars lär jag ju få vänta. Ska om möjligt försöka spela på onsdagen, för i helgen åker jag bort. Men borde iaf kunna få till att spela torsdag och fredag, lite otur dock att jag skulle bort just den här helgen😅

Eva Bunnyland

I teasern som nu har kommit upp, har jag fel eller visas en ny häst i videon? Tagga :O (både Mistfall och hästen om den är ny hehe)

Amanda Rainwood

Taggar Mistfall till tusen! :D Är sjukskriven i nuläget så jag har "turen" att jag kan spela i lugn och ro på natten, eller några timmar på dagen när de flesta jobbar eller går i skolan. Om det fortfarande är smockfullt kommer jag nog logga ut och vänta ett tag, finns liksom ingen mening i att göra uppdrag och möta nya karaktärer man knappt kan se i folkmassan (enligt mig). Bättre att vänta så man får en grym spelupplevelse!

Izabella Fireborn

Jag längtar sååå efter Mistfall! Har jag fel eller är det en ny häst och nytt vatten? :O Guuud jag längtar ihjääl! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.