Chrome Pointer

MAGISKT!

   Den här bilden släpptes på SSO's sociala medier för ungefär en timme sedan. Den är SÅ vacker!
 
   Som om man inte redan var taggad nog för Mistfall, det kommer bli så episkt!
 
 


Melissa Dragonnight

Med tanke på nordsvensken på bilden så kanske det är en liten hint också om att den kanske kommer bli uppdaterad snart? o.O
Mistfall kommer iallafall bli episkt :D

Filipa

Alltså, det här kommer bli helt AMAZING! Jag är såå hypad, kan det inte vara onsdag nu?! Iochförsig kommer servern lagga sönder och nätverksfel kommer säkerligen göra mig sällskap hela kvällen på onsdagen, men man borde iaf kunna komma in och spela till fredagen och helgen... Ska bli så spännande, särskilt eftersom jag bara har 1015 XP kvar till lvl 20 med bara islandshästtävlingen och arkeologi i Epona kvar. Ska göra tävlingen, ska bara köpa Islandshäst först men jag har lite andra hästar jag vill köpa före. Ska såklart även börja med arkeologin i Epona, men jag vill bli helt ”klar” (fått alla belöningar) med Dinos arkeologi först. Har bara ett par röda skor och elitridjackan kvar. Men tror seriöst att det vilar en förbannelse över jackan, minns inte exakt men tror jag började med arkeologin nån gång förra våren, och de flesta veckor jag haft möjlighet har jag kört arkeologi i princip varje dag. Det som är så irriterande är att jag vet att man ska få jackan av guldmynten, men trots att jag en vanlig vecka byter in guldmynten kanske 1-4 gånger så har jag alltså inte fått den🙄 Aja, är väl bara att kämpa på...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.