Chrome Pointer

Helg snart!

   Ser så mycket fram emot helgen... Det har hänt mycket den här veckan och jag ser fram emot sovmorgon i morgon.
 
   Igår var en spännande dag, för jag besökte två spelstudior i Stockholm! Det ena besöket var väldigt lärorikt gällande att jobba med produkter på licensering och det andra handlade lite mer om kundkontakt. Det var superkul och det är väldigt roligt att få en inblick i hur man jobbar bakom olika spel eftersom samma jobb kan göras på väldigt många olika sätt som alla kan fungera lika bra. Spelbranchen är så himla cool och om jag ska vidareutbilda mig någon gång i livet (jag har ingen utbildning efter gymnasiet) vill jag absolut gå in på något inom spelutveckling... har funderat som mest på Game Design, men UX Design (User Experience Designer) är också något som jag tycker låter väldigt intressant. Animation och 3D-design är ju också svincoolt, och jag tänkte ha som ett litet projekt under julledigheten att börja nosa på just 3D-modellering bara som en kul grej ^^ Vore kul att lära sig lite mer om det.
 
   I morgon ska jag spela igenom Mistfall i lugn och ro, ser verkligen fram emot det! :D
 
   Justin Moorland träffar Welshponnyer - bild från huvudstory i somras


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.