Chrome Pointer

Bästa delen i nya uppdragen

 
   Säg att jag inte var den enda som skrattade högt vid det här? Det är ju en rätt klar referens till Gävlebocken som brinner ner år efter år.
   Ååååh vad julbyn är vacker! Jag kommer skriva mer om den snart, men det hinns inte med nu. Det jag kan säga nu är att idén att tomten hyrt in leprechauns (alltså pysslingarna) som tomtenissar är GENIAL och Pongel här ovan är typ mitt spirit animal. Rätt kort uppdrag, men det var gulligt! Käner mig dock fortfarande lite oklar på om tomten fick ordning på sina nya hjälpredor, hade kanske varit kul om det grävts mer i frågan om "nissarna" begripit sig på vad julen går ut på. Men det kanske blir mer om det senare?
 
   Taggad på att spela mer nu, vilken uppdatering det var igår!


Filipa

Haha, håller med dig! De var ju bara för gulliga de där pysslingarna!😂 Om jag får gissa kanske det var meningen att de inte riktigt skulle fatta julens sanna mening än, förhoppningsvis kommer det ännu fler uppdrag närmare jul! Ha det bra❤️

Lilly Underwood

Älskar "nissarna", så sjukt söta och lustiga xD Vill ha en i sadelväskan..

Isabelle Rainfield

Vilket fantastiskt team vi har som berikar oss med alla dessa uppdateringar! Jag blir så taggad på att logga in och spelaaaa

Kendra Hawkson

Haha vår kära julbock <3 Var och hälsade på honom i helgen, bor ju i Gävle :D

Emily Best

Ahahah, Gävlebocken. Jag älskade referensen även om det är rätt tråkigt att den brinner nästan varje år.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.