Chrome Pointer

När är det heeeeeeelg

   Tycker helgen ska komma nu! Jag har inte haft en enda sovmorgon där jag inte varit tvungen att gå upp till något på över en månad och även fast min helg kommer gå åt till massor av viktiga saker kommer jag kunna lägga mitt schema själv och kan sova PRECIS hur länge jag vill. Jag sitter och håller tummarna för att min familj åker bort i helgen, så i så fall kan jag börja spela in videor igen... Det var ett tag sedan det kom nya grejer på min YouTube nu, men jag har inte en enda video jag kan släppa och behöver alltså spela in nytt.
 
   Dagens uppdatering tyckte jag verkar intressant! Nu är det dock sent och som ni vet hatar jag ljuset i spelet på kvällar vilket leder till att jag rätt sällan spelar på vardagar numera. Jag ska kika närmare på uppdateringen så snart jag kan, men det lutar på att det händer först i helgen.
   Matilda och Ylva är nu tillbaka med en ny säsong av nyheterna på YouTube! Älskar den nya grafiken, det blev riktigt snyggt. Visste ni för den delen att Ylva klipper och redigerar allt i videorna helt själv? Hon är så sjukt grym!
 


Filipa

Jättesnygga videor, hon är jätteduktig! Tycker uppdragen var jättebra, väldigt snyggt gjorda! Älskar tröjan man fick, because of chipmunks!!! Ha det bra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.