Chrome Pointer

Hur har det gått för er?

   Jag fick tag i Spirit rätt tidigt, men man ser att det finns många där ute som fortfarande jagar runt efter honom.
 
   Hur har er jakt gått? Har ni köpt honom, ska ni köpa honom?
 
  Ett av uppdragen med Spirit - notera Esme på Porthos bredvid Spirit i bakgrunden!


judith

vill ha spirit men kan inte köpa för att jag inte har råd.
och jag fick filmen spirit hästen från vildmarken och den är jätte bra.

Alva Lionrock

Har gjort typ ett uppdrag med Spirit xD
Hinner inte så mycket eftersom jag har 18 hästar i level 1-6 att levla upp :D

Diana Mastertalon

Är alldeles strax "gillad" med Spirit. Är ju dock tyvärr så att hårt jobb ger resultat, men inte att vara lat... :/

Eva Bunnyland

Hahahah samma här, Alva xD Tror inte heller jag skulle använda honom så mycket...

Lena%20Birchbell

Jag tror inte jag kommer köpa honom, det är kul att leta efter honom och göra uppdrag med honom men behöver honom nt. Känns dom slös med sc.

Natalie Skyland

Vill nog inte köpa honom, eftersom han inte är lika snabb som en vanlig häst och ja, det lockas bara inte att ha spirit :P

Johanna Wolfpeak

Jag har blivit beundrad med Spirit, och fått dem omtalade hatten, men valde att inte köpa honom :P

Amanda Silverlord

Är beundrad, och har varit så i ett par veckor nu då jag tog en ganska lång paus under dem första veckor Spirit fanns i spelet. Jag ska dock inte köpa honom då jag anser hästen onödigt och mer somen "Fancy sak som vissa kanske vill ha", inte riktigt min smak.

Dakota Nortthunter

Nej Jag tror inte jag kommer köpa honom :)

Emmy Mightystorm

Jag har köpt honom :D

Lilly Underwood

Blev klar idag faktiskt, men inte för att köpa Spirit, utan för att få XP utbetalad. Hästen får fortsätta springa fritt ;)

Quinn Catforce

Köpte Spirit andra eller tredje veckan han var här. Har gjort nåt enskillt uppdrag på andra konton men det är bara mitt "riktiga" konto som är starrider så det är ingen vits att rörsöka med de andra, och jag orkar ändå inte logga in på 5 extra konton bara för att jaga efter honom hela tiden...😅 Tänk att Logga in på 5 konton, ett i taget, och göra upddragen på ett ställe, och sen logga ut och gå till nästa konto. Sen nästa timme samma sak😅 Skulle bli rätt jobbigt,och eftersom jag inte är starrider på mina andra konton så är det ju rött omöjligt😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.