Chrome Pointer

Två nya vänner

   Jag hade faktiskt helt fram till nu glömt att jag inte presenterat två av hästarna jag köpte i Star Stable Horses efter att jag spelat in min videoserie! Jag har fortfarande inte lagt till någon i listan över mina hästar här på bloggen för jag har ärligt talat ingen motivation till det, utan det händer då det händer.
 
   Den första är Loveeye, eller Lovey.
 
 
   Nummer två är Twin Star, förenklat till Pollux.
 
 
   De ska få egna inlägg med sin egen backstory nån dag då jag orkar med det, men nu vet ni att de finns så att ni inte blir superförvirrade om de råkar dyka upp här i något inlägg!


Sigrid Bunnyroad

Jättesöta! Funderar på att skafa den helvita:)))

Selma Flowerpaw

Hej! Kanske inte är passande att fråga detta här på bloggen men vet du om man får låna t.ex. en bild från starstables officiella hemsida och använda på min blogg. (Vet inte om det var rätt person och fråga men ville ha svar snabbt) :) :/

Svar: De tillåter alla spelare att använda deras bilder!
Esmeralda Silverforce

Tuva Goldpaw

Haha, jag har också en häst som heter TwinStar men kallas för Pollux(dock en urhäst, men ändå). 😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.