Chrome Pointer

Två nya vänner

   Jag hade faktiskt helt fram till nu glömt att jag inte presenterat två av hästarna jag köpte i Star Stable Horses efter att jag spelat in min videoserie! Jag har fortfarande inte lagt till någon i listan över mina hästar här på bloggen för jag har ärligt talat ingen motivation till det, utan det händer då det händer.
 
   Den första är Loveeye, eller Lovey.
 
 
   Nummer två är Twin Star, förenklat till Pollux.
 
 
   De ska få egna inlägg med sin egen backstory nån dag då jag orkar med det, men nu vet ni att de finns så att ni inte blir superförvirrade om de råkar dyka upp här i något inlägg!


Sigrid Bunnyroad

Jättesöta! Funderar på att skafa den helvita:)))

Selma Flowerpaw

Hej! Kanske inte är passande att fråga detta här på bloggen men vet du om man får låna t.ex. en bild från starstables officiella hemsida och använda på min blogg. (Vet inte om det var rätt person och fråga men ville ha svar snabbt) :) :/

Svar: De tillåter alla spelare att använda deras bilder!
Esmeralda Silverforce

Tuva Goldpaw

Haha, jag har också en häst som heter TwinStar men kallas för Pollux(dock en urhäst, men ändå). 😂

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.