Chrome Pointer

THIS IS HALLOWEEN

   Okej, kanske inte just nu, men nu är det Halloween på Jorvik! Allt som brukar vara på plats är det - spöken, pacma- sorry, pumpajakten, äppelhinkar och, precis som förra året, ett spöktåg.
 
   Jag har redan börjat få en massa frågor om vad jag ska spela in på film. Först och främst måste helgen falla över oss, sen kan jag börja fundera på videoinspelningar. Det jag direkt kan säga är att jag kommer spela in spökena, eftersom jag hört att åtminstone vissa är på nya ställen i år. Var snälla och tjata inte om det här, jag kan inte trolla med knäna och ska spela in nytt så fort jag kan.
   Ryktet går också om Galloper Thompson, en av Jorviks uråldriga spökhistorier. Jag har rotat runt på nätet på bussen på väg hem från jobbet, så jag har redan fått lite spoilers (inga spoilers i kommentarerna dudes, play nice!), men jag kommer prata mer om Galloper Thompson då jag har tid att spela i lugn och ro till helgen.
 
   Jag har fortfarande en massa att göra innan jag ens kan logga in i spelet, så så länge kan jag ju hänvisa till då jag spelade igenom Halloweenuppdragen förra året, samt till videon jag tidigare gjort på pumpajakten i slottskällaren!
 
   Uppdragen i videon nedan är alltså exakt desamma som i år, men om ni gjort dessa förut kan ni inte göra dem igen!
 
 
    EDIT: Kan inte vänta? Kika in på min YouTube för att se ett videoklipp på Galloper Thompson!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.