Chrome Pointer

Ryttaren galopperar vidare

   Jag kommer fortsätta uppdatera om Galloper Thompson på Jorvikipedia, och jag kommer förstås berätta för er då jag har mer info! Från och med ikväll kommer jag vara lite mer aktiv, jag måste bara få bli färdig med jobbveckan innan jag kan fokusera all in på SSO.
 
   Jag vet inte om jag kommer börja spela in alla spöken ikväll, för jag kommer troligen hem sent pga möten och grejer och jag minns att hela inspelningen förra året tog ca två timmar. Jag hoppas på att jag hinner göra det ikväll, för då kan videon renderas över natten och kan gå ut i morgon. Min video med födelsedagsquizen tog fyra timmar att rendera ut och om jag ska kunna spela in andra videor i helgen kommer det här inte gå ihop alls, haha...
 
   Bild från det fullkomligt magiska spelet Abzû


Quinn Catforce

Kommer frågestunden vara bara På bloggen eller kommer du spela in då du svarar?

Svar: Det kommer vara på bloggen, det finns ingen tid för mig att göra videor av det.
Esmeralda Silverforce

Sasha Silverroad

Hej!

Jag kommenterade på en av dina instagrambilder. Där snackade du om att du ville ha fler druid-inspirerade kläder! Dem har faktiskt lagt till ett helt set till karaktären i butiken bakom Elizabeth! :D

Tänkte bara skriva det här för jag tror inte att du såg min kommentar ;)

Svar: De har varit där i ca tre månader though!
Esmeralda Silverforce

AmeliaDiamondnose

Hej Esme, jag vet att förra året lade du upp en bild på bloggen som visade vart alla spöken var. Jag undrar om du kan lägga ut en sån igen. Det skulle vara jättesnällt.


//Amelia

Fiona Underland

Ta det lugnt, stressa inte. :) ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.