Chrome Pointer

Lite tomt!

   Jag har inget att komma med just nu faktiskt. Verkliga livet kallar och jag har inga som helst idéer för något att skriva om. Är så irriterad över faktumet att jag inte kan spela in videor i veckorna, för det är sällan jag numera har lust att spela in på helgtid samtidigt som helgen är min enda chans att umgås med vänner. Idag körde det visserligen ihop sig lite extra och jag behöver nog åka in till mitt jobb en stund på eftermiddagen, men ändå.
 
   För er som inte sett det än har jag en 40 min lång video om veckans uppdatering längre ner i bloggflödet och den finns självklart också tillgänglig på min YouTube. Om ni har någon idé gällande något jag kan skriva om är det också välkommet ^^
 
   Esme och Mycroft






Meja Crazyrock

Jag är ganska nyfiken på Star Academy spelen då jag aldrig har spelat dem. Du kanske kunde skriva om dem på bloggen?

Svar: Jag har pratat massor om spelen genom bloggens historia och har dessutom spelat in en komplett videoserie om spelen, men jag kan försöka dra ihop några fler inlägg!
Esmeralda Silverforce

Quinn Catforce

Om du inte redan gjort det skulle du ju kunna berätta vad du tycker om de nyare hästraserna i sso (quarter, Morgan, shire, engelsktfullblod, islandshäst/Urhäst, Welsh, frieser/frisisk sporthäst, Lippizaner... Kanske finns ännu fler)? :) Alltså modellerna på dem, om du vill ha fler färger på nån ras och vilka isåfall m.m.

Eller din dröm uppdatering?

Quinn Catforce

Varför blev det så stort mellanrum mellan orden på rad 2???😳😳😂 konstigt😋

Vet du varför det ibland står typ Quinn%20Catforce där man skriver in namnet till vänster om kommentarsfältet då jag klickat i "kom ihåg mig" tidigare och när jag gjorde det var namnet som det skulle!?

Amanda Silverlord

Ok, jag fick precis den bästa headcannonen någonsin!! Okej, så bra är den inte men läs nu: Är det bara jag som tror att Mrs X egentligen är Evelyn i en förklädnad? C.H.I.L.L gillar inte G.E.D och försöker stoppa dem, enligt Filip så gillar inte Evelyn G.E.D. Evelyn försvann ju dagen då hon skulle på invigningen av en gruva, vilken gruva? Antagligen gruvan uppe i Hillcrest. Hon kom aldrig fram, hon försvann spårlöst, folket tror dock att hon fortfarande lever. Så var kan hon vara? Hon kanske gömmer sig? Vem vet vi kanske redan har träffat henne, jag själv tror denna lilla teori kanske kan vara sann men antagligen inte... Bara en liten idé, kan du berätta din åsikt om den? Kanske inte skriva något stort pampigt inlägg direkt men svara gärna.

Svar: Har funderat på samma sak! Har dock bestämt mig för att inte skriva om konspirationsteorier, den tiden är förbi för mig :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.