Chrome Pointer

Jag tror på Halloween!

   Förra veckan kickade ju SSO's Halloweenshop igång på spelets webbsida, så jag tror det är dags för Halloweenuppdatering, särskilt eftersom Halloween tenderar att finnas i spelet i två veckor. Hoppas på det nu! :D
 
   Throwback till Halloween 2013
 
   Igår släpptes också demoversionen till Pokémon Sun och Moon! Jag har aldrig förr spelat en Pokémon-demo, men HERRE*****GUD VILKET SPEL! Utan en enda 3D-effekt är spelet helt magiskt vackert och jag känner att jag kommer älska funktionaliteten. En bunt grejer från spelet läckte också ut i och med demon, vilket får mig att undra lite om Game Freak gjorde något fel eller med vilje tillät sina spelare att rota rätt på hela Pokédexet från Alola. Nu längtar jag ihjäl mig efter den riktiga versionen av spelet, jag tror verkligen det blir episkt :D


Quinn Catforce

Jag tror också att det blir halloween uppdatering idag! Hoppas det också för då kommer vi ta med datorn då vi åker bort så jag kan spela varje dag!😄😃 (vi har en ganska stor laptop som inte ens är 1 år gammal)

Valentina Diamondnight

Jag är så sjukt pepp, hoppas spindelgrisen sitter någonstans i år också då. Har han varit i ridhuset någon gång? Har för mig att han satt i taket ett år.

Svar: Tror nog han har vart i ridhustaket de senaste åren!
Esmeralda Silverforce

Ronja Dragonhaven

Kommer du göra någon karta/och eller video med spökena i år? :D

Svar: Eftersom spökena ska vara på nya platser i år ska jag spela in det, yes!
Esmeralda Silverforce

Amaranta pinklee

Esme det blev halloween men jag har pratat med mrs Holds..eller a du vet men kan inte hitta några spöken.

Vilda Snownight

Nu blev ju jag sugen på att köpa den när den kommer ut. xD Jag som trodde jag skulle klara mig utan att köpa den.

Amaranta pinklee

ehe a det förklarar varför jag inte kan ta spöken XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.