Chrome Pointer

Det går så bra nu :)))

   Jag har vetat att det är lite problem med min internetrouter hemma, men nu är den värre än någonsin. Jag har försökt redigera på Jorvikipedia sedan igår men kommer. Inte. In. AAAAARGH! Som om det inte är nog med de där förbannade spökena?!
   Har en massa måsten att göra, måste skatta bort en hel månadslön (älskar att vara vuxen </3) städa och göra en massa andra svintråkiga saker. Hade ju hoppats på att kunna ge er en video idag, men det gick ju fullkomligt åt skogen igår. Mitt videoförråd är i princip tomt dessutom, så jag måste spendera min lediga tid i helgen med att spela in nytt material.
 
   Frågestunden från i torsdags finns fortfarande kvar om ni scrollar ner lite, så om ni har något särskilt ni undrar över kan ni skjuta in det där!
 
   My Horse And Me
 
 
   Edit: Verkligen inte min helg, jag har feber igen så jag tackar för mig och kryper ner i sängen och sover bort den här helgen som redan bara kan bli bättre. Hoppas ni har en bättre helg än jag!


Signe Crazyland

Hej Esme! Jag beundrar verkligen din blogg, den ät jätte hjälpsam. Jag undrar bara OM det kommer bli en spökkarta i år? Eftersom det är så himla svårt att hitta spökena det här året så vet vi att at inte kommer komma en film i år för att hitta spökena. Men kommer det komma en karta iallafall? Det skulle vara så himla bra! Tack på förhand! :)

Svar: Lär dröja om det nu blir en, jag är sjuk och har ingen energi eller lust att sitta framför datorn just nu :(
Esmeralda Silverforce

Kendra Hawkson

Det kunde inte ha något med den där hackerattacken som var igår? Jag kom inte in på vissa sidor eller program igår pga det. Du kanske vet att det är just routern som är bråkig i såna fall kan du ignorera min kommentar :p

Svar: Jag kom in via mobilen, men sen hade ju många sidor problem också. Säkert dubbel otur :(
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Du får en spökkram :) Den märks inte, men den är där! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.