Chrome Pointer

12k!

   Jahapp, och där gick prenumerantsiffran på YouTube upp till 12 000. Jag kan inte riktigt begripa hur mina nördiga rants medan jag spelar hästspel som jag troligtvis egentligen är tio år för gammal för kan locka så mycket folk, men samtidigt är det ju roligt att det uppskattas. Tack och bock och huvudet i tagentbordet!
   Jag ska faktiskt försöka dra ihop något för att fira saken- men det kommer troligtvis dröja ett par veckor. Samtidigt så har det planerats lite för en stream jag ska göra med tre andra SSO-profiler på engelska, vilket jag verkligen ser fram emot. Håll utkik för mer info om det, jag berättar mer så snart som jag vet mer :D
 
   Jag är inne i en enorm Pokémonperiod just nu, mest för att det bara är ca 20 dagar kvar tills de nya spelen släpps. Samtidigt spelar jag OmegaRuby med ett team bestående av enbart drakar, vilket än så länge har fungerat bra nu då jag nyss tagit Normans Gym Badge. Snart börjar deras xp-flow tryta och då kommer jag slita mitt hår, men det är sjukt kul än så länge och jag får slita mig från Nintendot för att göra annat, haha.
   Nu är en sån stund då jag måste slita mig - för jag ska spela in SSO Ride Through. Jag har bara några korta uppdrag kvar tills jag kan nå Epona, samtidigt som jag ligger rätt bra till i huvudstoryn. Så himla kul, Eponauppdragen är jättebra och ni vet ju redan vad jag tycker om huvudstoryn vid det här laget. Det jag kan säga redan nu är att i nästa avsnitt av serien får ni se Penny köpa ny häst!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.