Chrome Pointer

Så flöffig

   Esme och Glòin
 
   Islänningarna är så himla fina! Borde köpa fler.
 
   Btw, jag tror inte att jag någonsin har sett någon som har bytt man på sin islänning i spelet - har någon av er gjort det?


Angelica Silversong

Jag har!
Fast då har man satt knoppar, och jag lovar, det är INTE snyggt!! Islänningar SKA ha lång man(vad jag tycker). Vad tycker du? :D

Svar: Jag tycker hästen är snyggast i lång man!
Esmeralda Silverforce

Courtney Candlenest

Jag har faktiskt knoppat min.
Älskar verkligen knopparna i spelet och under ett tag körde jag all in och knoppade varenda lilla häst. Dock varade det bara under en kort stund och nu är min Islänning tillbaka i sin långa man, haha x)

Rose Shadowlee

Jag har sett några som bytt man, mest knoppar men även kort man och de andra långa. Men det ser inte snyggt ut alls! De förlorar volymen i manen så det ser typ påklistrat ut.
Men jag skulle inte säga nej till att de gav islandshästarna en till man. En liten kortare men fortfarande fluffig. :)

Ria

https://cdn2.cdnme.se/2581719/9-3/skumfil_57480a812a6b22315f21bd7f.png

Hoppas länken funkar, det är nämligen den filen som lite lagom skumt laddas ner när jag går in på din blogg. Inte varje gång, men har hänt 7-8 gånger nu de senaste dagarna. Vet inte vad den gör, och tänker inte testa heller kanske har något med någon reklam att göra?

Svar: Jag undrar om Blogg.se har något virus... jag har gått in på bloggen på flera olika datorer på olika IP-adresser efter att du sade till sist, jag har inte märkt något alls!
Esmeralda Silverforce

mandah

Såg en med knoppar igår ;)

Valle

Jag har bytt man på min islänning, ville inte ha det där "kaluffset" man fick med islänningen..

Daniela Silvergarden

Jag har inte bytt manstil på min lilla sötnos, jag tycker att hon passar i sin långa originella man :D

Lorraine Bergirl

Jag har inte bytt man på min, men för ett tag sedan såg jag en som hade bytt till den korta manen. Tyckte inte det såg snyggt ut över huvud taget

Eva Bunnyland

Jag har ingen islänning än, men när jag köper en i framtiden kommer jag aldrig byta man på den. Faktiskt har jag inte bytt man på någon av mina hittils fyra stycken hästar.

Emelie Silverhaven

Inte ens jag som har knoppat på 90% av mina hästar har knoppat min islänning. Men en i min klubb har och de är söta i det men ser mer ut som ponnyer av nått slag när de är knoppade än islänningar.

Luna

Gus nej, har inte knoppat min islännings man, tycker att de liknar åsnor lite grann då...

Luna

Oj, Gud nej, menade jag xD

Alice Hawkpaw

Har sett någon med kort man, låt islänningarnas man vara säger jag bara x)

Alanis Moonstorm

En kvinna i klubben jag är med i knoppade manen på en av sina islandshästar. Den ser väldigt mycket ut som en ponny då xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.