Chrome Pointer

Fyra nya servrar

   PSSH! Glöm inte att jag tacksamt tar emot idéer på inlägg - langa bara in en kommentar!
 
 
   För ett tag sedan hade SSO en tävling i USA där spelare fick skicka in förslag till nya serverikoner. De fick alltså döpa ikonen samt rita hur den skulle se ut. Tre vinnare valdes ut för att bli tre nya amerikanska servrar och vinnarna blev Pumpkin Meadow, Frost Valley och Cookie Canyon. Älskar serverikonerna, jättefina! Servrarna släpptes i onsdags för alla amerikanska spelare.
 
 
 
 
 
 
   Dessutom släpptes en nordamerikansk fransktalande server, i huvudsak för de fransktalande spelarna från Kanada.
 
   Jag vet inte om det var någon tävling kring Maple Star också - men vilka fina ikoner det är!
 






Matilda Southtree

Skriv om gräset på sydhovens halvö! :D (färgen på det)

Alva Purpleberg

Undrar om det kommer ¨ån ny server för "vi svenskar" XD

Svar: Nja, tror inte det... Air Star är visserligen rätt full, men både Marsmallow och Flully är stendöda. Det kommer inte bli någon ny server innan de är fullt på de båda...
Esmeralda Silverforce

Deborha Turtlehand

Förresten hur många olika servrar (Näee får en black out nu stavade nog server xD) finns det? Jag har hamnat på en server som heter Pineapple Mountain och den är ju inte helt svensk server som Air star osv.. Jag vill ju vara på en svensk server!? ;)

Deborha Turtlehand

Åh nej! Läste nu att det är de från Åland och Finland som hamnar på den servern jag är på. (Jag bor på Åland). Aja men finns det ingen möjlighet att byta till en svensk?

Svar: Maila support och förklara att du bor på Åland med svenska som modersmål och då lär de flytta dig, så länge som du ber snällt och säger att du inte förstår något alls på Pineapple x) (överdriv bara haha)
Esmeralda Silverforce

Greta Bravestar

Hej!

Jag har en ide till ett blogginlägg, du skulle kunna hitta på/ välja en häst som du gärna skulle vilja äga i sso, den får finnas men om du vill kan du ju fantisera ihop någonting XD

Diana Weststorm

Du kan ju göra en sån där 20 dagars bloggutmaning? 😊

Svar: Den som är mest populär var den jag själv skrev från början och efter att jag skrev ihop den har jag själv gjort den två gånger så... x) Tack ändå!
Esmeralda Silverforce

Charlotte Mastwerwater

Konspirationsteorier om storyn i spelet skulle vara kul att höra om du hade några sådana. allt från mindre uppdrag till huvudstoryn.

Ett inlägg om saker/detaljer i sso som som alla kanske inte känner till. Allmän fakta om Jorvik som alla kanske inte heller vet om.
Lite förslag hoppas det hjälpte ;)

PS: Skrev ett blogginlägg om Devil's Gap för inte så länge sedan på min blogg. Om du vill så får du gärna kolla in det, skulle vara kul att få veta vad andra tycker om det ;)

Sigrid Winterdotter

Skulle vilja att de gjorde om MC's serverlogga, det ser ut som en hög med smutstvätt.

Svar: HAHAHA nu då du säger det...
Esmeralda Silverforce

Deborha Turtlehand

Aaa tack för svar! Ha ha men sanningen är att jag inte förstår finska alls (läser spanska, tyska och svenska) xD Men ska man trycka på "Kontakta oss" och sen berätta vad man vill? (Har aldrig behövt maila support)

Svar: Yes!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.