Chrome Pointer

Kan ni hjälpa lite?

   Älskar det här att man tänker "var kan jag hitta info" och helt glömmer bort att man har hundratals bloggläsare varav de flesta faktiskt har exakt samma intresse som jag, lol...
 
   Nejmen jag sprang in på Hööks i morse (jag som har sjukdag haha, ska stupa i säng och sova nu) för jag var i desperat behov av en jacka och jag ville dessutom testa deras supercoola ridleggings - som självklart var slutsålda i min size i hela Stockholmsområdet och i just den butiken var alla storlekar borta så jag kunde inte ens peta på tyget. Har någon av er köpt ridleggingsen och tycker ni att de är bra? Varför/Varför inte? Är så himla nyfiken på dem och de kommer inte in i lager igen förrän i juli... :/
   Om inte annat, vet ni några andra ridleggings som rekommenderas?
 
   Produktbilder från Hööks.se






Miranda Silentborn

Jag vet att min kompis har ett par sådana och hon älskar dem, hon tycker att den är väldigt bra just för att hon kan röra sig lätt i dem och de är inte för tjocka om du förstår vad jag menar! Hon tycker även att hon får bra grepp med dem när hon rider! Hoppas att hennes åsik hjälpte lite!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Zoe

Starrider har massor med ridleggings i olika färger för 399kr

Svar: Vill dock inte stötta Star Riders produktion, men tack ändå!
Esmeralda Silverforce

samnthalightninggren

Spelar priser någon stor roll?

Svar: Asså om de är riktigt bra så kan jag lätt tänka mig att lägga lite mer pengar på dem! Jag köper bara kläder om typ allt jag redan äger har fallit samman så någon gång om året tycker jag man kan unna sig något praktiskt som man ändå vill ha x)
Esmeralda Silverforce

Valle

Rid leggings är underbart att rida i, speciellt om dom har ett bra grepp. Man känner sig inte alls lika instängd och så som i vanliga.

Svar: Vad för några har du?
Esmeralda Silverforce

?

Varför är inte starriders produktion bra? :O

Svar: Produktionen i sig vet jag inget om, men jag anser att personen bakom märket sysslar med nätmobbning och tänker därför inte köpa något alls från Star Rider!
Esmeralda Silverforce

Valle

Har bara testat, kommer tyvärr inte ihåg märke. Skulle dock rekommendera hööks märke, dom är bra (enligt annat folk!) Starriders har bra, men dom gör sitt i kina osv så är inte speciellt intresserad av dom.

Rose Shadowlee

Asså, jag rider ju inte, men kan inte vi ha dessa i SSO? *.*

Svar: VISST ÄR DE SNYGGA jag är så sur över att de är helt slutsålda lol
Esmeralda Silverforce

Emelie Ekström

Star rider har sköna ridleggings i många olika färger❤️

jane Candlenose

jag rider irl men kan tyvärr ej hjälpa pga har aldrig ridit med ridleggings dock har jag altid velat ha ett par dom är såå snygga skulle vara så bra om dom kom till sso <3

Dude

Idfk ville skriva en kommentar! Snygga byxor c:

Quinn Catforce

Alltså jag har inte provat/köpt dem men jag har känt på tyget och det kändes ganska halt och mamma tror att man bara ska halka ur sadeln om man har såna!! Det tror inte jag! Jag tror att de kan vara väldigt bekväma att rida i, antagligen stretchiga och lätta att röra sig i! Inte för varma heller! Borde kanske prova dom nästa gång vi åker till hööks (det kommer nog ta ett tag, närmaste hööks butik är minst 90 km ifrån)!

Ria

Vad är skillnaden mellan ridbyxor och ridleggings? Har inte ridit ordentligt på 5 år, så hänger inte riktigt med längre^^

Svar: Ridleggings ska alltså vara som vanliga träningsleggings som bara är sydda/förstärkta för att man ska kunna rida i dem!
Esmeralda Silverforce

Astrid <3

Jag själv rider c 4 gånger i veckan och använder ett par svarta stretchiga ridbyxor från Hööks. Fick dem i julklapp förra året, och jag älskar dem! Här är länken till dem: https://www.hooks.se/produkt/ridbyxa-hahn-crwr/57782/56497/

Emilia

Jag hade turen att få mina klor på ett par sådana! Visst, dom är ganska hala. Men, om man har en bra balans i sadeln så ska det inte vara några problem alls!

Sophia Puppyheart

När dök sånna här upp i världen? Rider ändå flera gånger i veckan och brukar ha skaplig koll men har aldrig hört talas om något sådant här. Kanske värt att prova i sommar om det blir varmare ^^

Svar: Tror de började glida ut på marknaden under 2013...?
Esmeralda Silverforce

Juni

Jag har inte ridit i dem, men jag testa dem och de sitter som ett extra skinn och är dessutom väldigt töjbara. Andas gör de också s det är jättebra.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.