Chrome Pointer

Toodles!

   Jag pratar inte sådär jättemycket om min Aspergerdiagnos, men den sätter käppar i hjulet rätt ofta. Den här helgen fick en helt annan början än vad jag planerat, och därmed är den "förstörd". Eftersom jag inte fick utföra helgen efter min egen planering funkar istället ingenting och jag är relativt icke-fungerande och väntar på nystarten som är måndag.
 
   I fall det nu blir så att jag inte dyker upp här något mer idag kan jag iaf bjuda på den vdeo jag släppte igår.
 
   EDIT: Det blev en ny header här på bloggen idag också. Den är väldigt tillfällig och kommer bytas ut igen då jag är färdig med den redigering jag påbörjade idag - vilket förhoppningsvis blir inom ett par dagar!
 


Regina Ravenlock

Förstår och vet precis hur det är. Men kul med ny video. :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.