Chrome Pointer

Tack för den här tiden!

   Igår var en lite sorglig dag för SSO-teamet eftersom deras Lead Animator Mattias (som man sett i bland annat The Star Stable Show) efter två år lämnar företaget för att pröva på nya utmaningar. Det är förstås jättetråkigt, men vi får väl hoppas att Mattias har det riktigt kul på sin nya arbetsplats och att Star Stable hittar en en ny Lead Animator att fortsätta med spelets animationer, som utvecklats något enormt sedan Mattias började jobba med dem!
 
   Den här videon lade han igår upp på sin egen YouTube-kanal då han avslutade sin sista arbetsdag.
 


Rose Shadowlee

Men neje! Han har ju revolutionerat allt inom animation i spelet! Nu blev jag riktigt ledsen :(
Hoppas verkligen de hittar någon som är minst lika bra som han var.

Karla Dolphinwood

Som du sa så har allting utvecklats jättemycket under tiden han var med och det skulle vara jättesorligt om den nya killen/tjejen inte var lika bra.
Har verkligen ÄLSKAT alla hästar som kommit senaste tiden och det skulle vara jättetråkigt om det inte fortsatte i samma kvalitet.

Hedda Snowfire

Vilket fantastiskt jobb han har gjort😍 Ska bli riktigt kul att följa hans resa vidare och se vem som ersätter honom!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.