Chrome Pointer

Tack för den här tiden!

   Igår var en lite sorglig dag för SSO-teamet eftersom deras Lead Animator Mattias (som man sett i bland annat The Star Stable Show) efter två år lämnar företaget för att pröva på nya utmaningar. Det är förstås jättetråkigt, men vi får väl hoppas att Mattias har det riktigt kul på sin nya arbetsplats och att Star Stable hittar en en ny Lead Animator att fortsätta med spelets animationer, som utvecklats något enormt sedan Mattias började jobba med dem!
 
   Den här videon lade han igår upp på sin egen YouTube-kanal då han avslutade sin sista arbetsdag.
 


Rose Shadowlee

Men neje! Han har ju revolutionerat allt inom animation i spelet! Nu blev jag riktigt ledsen :(
Hoppas verkligen de hittar någon som är minst lika bra som han var.

Karla Dolphinwood

Som du sa så har allting utvecklats jättemycket under tiden han var med och det skulle vara jättesorligt om den nya killen/tjejen inte var lika bra.
Har verkligen ÄLSKAT alla hästar som kommit senaste tiden och det skulle vara jättetråkigt om det inte fortsatte i samma kvalitet.

Hedda Snowfire

Vilket fantastiskt jobb han har gjort😍 Ska bli riktigt kul att följa hans resa vidare och se vem som ersätter honom!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.