Chrome Pointer

Några lugna dagar!

   Det kommer troligtvis inte sådär jättemycket uppdatering från mig de närmaste dagarna eftersom jag tillfälligt ska flytta, haha. En kollega till mig är bortrest så jag ska bo i hennes lägenhet som kattvakt under tiden, så jag kommer inte ha tillgång till Photoshop på några dagar. Jag gillar heller inte att blogga på laptop så förutom lite tidsinställda inlägg är det nog ganska lugnt från min front (medan jag också passar på att ha lite bloggledighet ^^).
 
   Jag kommer inte vara borta länge, så jag är tillbaka på helfart igen nästa vecka :)
 
   Esme och Aramis
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.