Chrome Pointer

Jag spelar inte för ER skull

   Jag har ingen skyldighet att synas, svara på vänförfrågningar, svara på var jag är eller förklara varför jag tycker det är obehagligt att bli tjatad på av främlingar.
 
   Jag spelar Star Stable för MIN skull och för att JAG tycker det är roligt. Det är inte min skyldighet att spela Star Stable för att underhålla någon annan.
 
   Tack.


Liza Fogroad

Du är bara bäst! Asså sorry om jag ksk har "tjatt" på videos, fast jag har sett alla dina videos men kollar på din kanal 24.7 om du har någon video 😂 Men sorry om du tycker att jag har tjatat på videos

Svar: Just det här var i ärlighetens namn rätt riktat till folk som tror att jag inte gör annat än råstirrar på globalchatten och ägnar dem min fulla uppmärksamhet då jag försöker spela SSO trots att jag inte har en aning om vilka de är.
Esmeralda Silverforce

Liza Fogroad

Jag är inte ens på samma server som dig så nä känner inte på mig att det är jag

Grace Mysteryyard

Alla bara spammar i globala: "ESME!!!!" "Esme vart är du????" "OMG ESME" och sånt, jag blir så trött. Jag har lust att skriva i globala: "MEN SKIT I ESME, LÄMNA HENNE IFRED!!! ESME TYCKER INTE MER OM ER FÖR ATT NI SPAMMAR OM HENNE OCH SKRIKER PÅ HENNE!!" Åh det var sån cirkus i onsdags, jag blev trött bara av att se det, nästan så man fick huvudvärk också! Spelade en dyrbar kvart hos en vän på hennes dator då :)

Elin Rainbell

Bra där Esme. Du ska inte känna dig tvingad till något, för det är ditt val att spela då just du vill göra det. Tro på och stå upp för dig själv. Gillar verkligen din blogg förresten, läser lite varje vecka. *insert thumbs up here*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.