Chrome Pointer

Min mail spunkar

   Jag har länge skött min SSO-mail från mobilen, men sedan jag bytte telefon så kommer jag inte åt mailen längre. Jag ser att jag har fått mail men jag kan inte öppna dem. Det tog ett tag innan jag insåg problemet och jag har liksom inte pallat bry mig riktigt, för jag har haft annat att göra. Har rotat runt i vartenda inställning som finns i hela telefonen känns det som, men just det mailkontot vill inte vara med.
 
   Så sorry ni som har skickat mail till mig, jag har lite trassel på vägen. Jag är inne på att byta till Gmail, som jag har upptäckt ganska nyligen (mycket tack vare jobbet) och som jag tycker har en väldigt bra layout.
 
   Jag ignorerar er inte om ni nu tror det, jag har bara problem att svara och eftersom jag har min privata mail på ett Hotmail-konto och sköter mycket därifrån tycker jag det blir för omständigt att logga in och ut på datorn hela tiden, haha...
 
 






Sof Diamondnight

Om du stället in din irl-adress på IPhones mailapp och byter sso-mailen till gmail så kan du ha båda i olika appar :P Jag tycker att det är mycket smidigare, men såklart kan man ju ha 2 mail på gmail också!

Svar: Jag har haft fem olika mailadresser i iPhones mailapp, men den är så otroligt dålig. Man ser typ bara fem senaste mailen, helt värdelöst. Ska se hur jag kommer lösa det här...
Esmeralda Silverforce

ASså

Hej esme!

Alltså. Spunk? Kanske betyder Sönder?

Svar: "Spunk" i sig har ingen riktig mening. Många använder uttryck som "cp" eller "damp", vilket är otroligt respektlöst mot de som nu har en CP-skada eller ADHD (eftersom uttrycken innebär att det är något dåligt att ha CP-skador/ADHD = nedsättande och kränkande), så jag använder mig av ordet spunk, som egentligen inte har någon riktig betydelse, för att inte använda en kränkande fras.
Esmeralda Silverforce

Selma Frendtree

OBS! eftersom att s
Esme inte hunnit svara på din fråga när jag läste din fråga här kommer svaret på Asså`s fråga
Du träffade rätt på mål tavlan Spunk betyder sönder det är ett annat ord frö sönder:)

ASså

Kallar mig Asså för jag har två gubbar på A o S. Så då blir d AsDP tsm. Men jag tänkte spunkar som punka.

Cassandra Watersmith

Jag rekommenderar Gmail! Väldigt smidigt att använda och du får massa extrafunktioner som playbutik (Men du kanske inte ens har Android) och jag gillar layouten där.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.