Chrome Pointer

Legenden om Jorvik

   Minns ni den här texten som är det allra första man ser då man startar ett nytt spel i Star Stable? Den som berättar legenden om Jorvik?
 
   Här är den som aldrig förr. Och den här videon är så sjukt häftig och fantastiskt vacker.
 
 
 
   Tänk dock på följande, som också står på SSO's nyhetssida (för jag tror många missar den här punkten): Den här videon är en animerad introduktion till Star Stables bakgrundshistoria. Den föreställer inte det faktiska spelet, och visar inte eller lovar några ändringar av grafiken i spelet.






Linnea Silentstar

Sååå sjukt bra video! Love it <3

ES

Videon var helt fantastisk!!! Jag älskar den!! Den fick mig att rysa!! Och jag gillar pointen att Anne och Concorde också står sen där i gruppen med soulriders! För att det skulle vara dumt att lämna ut henne bara för att hon är borta för stunden i spelet!

Hazel Oaklord

Älskade verkligen videon, den var fantastisk!

Kendra Hawkson

Riktigt häftig var den! :D

Cassandra Watersmith

Är både glad och besviken. Glad för att videon är så fin och häftig, besviken för att det inte var huvuduppdrag som skulle komma.

Vilda Snownight

Wow, det var så coolt. Älskar känslan man får och grafiken var jättehäftig! :D <3

Jenny Silverson

Asså vaaaa *-* Herregud vad detta spel har förändras på ett så sjuuukt bra sätt :D Jag fick helt ärligt tårar i ögonen av att se denna video. Inte för att den var sorglig utan jag är så glad för sso teamets skull och deras utveckling <3

Sabrina Eastforest

Jättefint! Jag tycker dock inte om animationen av Lisa och Starshine :/

Jennifer Purpleheart

Asså denna video! Den är så fint ihopsatt med grafiken och allt ( jag vet att grafiken inte kommer ändras i spelet) det var så fint! precis som en reklam till en film cx haha

Esther

Åhhh! Den fick mig att rysa och närstan gråta. Så sjukt fin!! <33 Älskar den!

Amanda Rainwood

Alltså den är ju bara helt fantastisk.

Leah Pandalake

Håller med allihopa! Det i slutet - "are you that girl?", asså hela jag började rysa.. Så otroligt fin <3 Bästa spelet evah oxå

Svar: Haha håller med, gåshud över hela armarna första gången man såg den, särskilt i slutet! Häftigt hur man blir fysiskt berörd, eller hur?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.