Chrome Pointer

Idag ser ni inte mycket av mig!

   Det kommer ett tidsinställt inlägg som antagligen kommer väcka lite kontroverser senare idag, men i övrigt ser ni inte mycket av mig; jag har idag för första gången på närmare en månad verkligen tid att spela in videor, så det är vad jag ska försöka göra. Notera att jag antagligen inte kommer gå tillbaka till mitt gamla videoschema - jag har mycket att göra just nu och det blir nog bara mer och mer framöver. Ska se om det blir något schema alls, annars kommer grejerna bara rulla upp då de väl är klara. Uppskattar verkligen om ni inte tjatar om den saken, jag tycker ändå att jag har varit tydlig med att informera om det både här, på YouTube och på Instagram!
   Sen ikväll är det ju finalen i Eurovision Song Contest! Jag är astagg trots att startfältet är rätt svagt i år (alla ballader gör ju så att man somnar), tror det kan gå bra för Måns och den lilla streckgubben :D
 
   (Heh, om någon btw undrar om min premiärtur på islandshäst igår så kunde det ha gått bättre! Mitt mål var att kunna skritta, trava och galoppera men vi skrittade samt gled runt i någon nyuppfunnen gångart mellan tölt och galopp hela tiden, haha... Så går det efter närmare elva år med hästar, helt plötsligt är man nybörjare igen x) Svår häst men det var kul och jag hoppas på bättre lycka nästa gång! ^^)


Ronja McKnight

När islandshästen galopperar är det många som man ser på att de trippar/travar/joggar med bakbenen medan framdelen kör sin stora galopp =) kan varit det du känt av, de känns inte helt "rent" som när man ridit på storhäst.

Svar: Nä det var ingen galopp alls, hästen skulle testa till tusen så hon slängde runt både ben och bakdel åt alla håll och kanter! Var lite kombinationen av ny häst och ovan ryttare med kommunikationssvårigheter :)
Esmeralda Silverforce

Sabrina Eastforest

Jag tycker startfältet är väldigt starkt iår jämfört med förra året. Vi har t.ex. Italien, Spanien, Estland, Australien, Ryssland, Norge, Grekland, Montenegro och Belgien.

Måns lär nog inte vinna för de flesta fanns inte vill det plus att folk tror att han är homofobiskt för hans uttal i Pluras kök förra året där han tyckte att det inte var naturligt att män sover med män. Folk tycker också att Heroes är plagiat från David Guettas låt Lover's on the sun.

Så nej jag tror inte Måns vinner, jag tror på Italien.

Svar: Jag tror att de flesta har hunnit glömma den kommentaren nu, iom alla väldigt många intervjuer Måns har hunnit göra, dessutom så har de flesta uppmärksammat att han en gång åkte in på gaygalan naken på en wrecking ball och det har nog tagit över det mesta i mediaväg! Tror inte att tidigare uttalande kommer göra någon större skillnad, han har förklarat sig så hemskt många gånger om det nu!
Tror absolut inte att Sverige ska räknas bort, särskilt eftersom det är så många ballader i år så sticker allt med upptempo ut! Topp tio tror jag allra minst han klarar :)
Esmeralda Silverforce

Myra Sweetbell

Min mamma har nämligen en islandshäst och jag började få panik för att det gick för snabbt så jag föl av och typ börja böla sedan dess har jag inte varit på en häst. Men nu om en vecka ska jag kanske ge mig upp på en fjording och ja... Jag får se hur det går. Men jag är ju sjukt peppad. // Myra Sweetbell

Svar: Fjordingar är oftast kända för att vara lugna och trygga hästar, så du ska inte oroa dig :) Om du är rädd kan du be någon att leda dig, eller åtminstone gå bredvid hästen, tills du känner dig tryggare i sadeln! Lycka till!
Esmeralda Silverforce

Myra Sweetbell

Tack ska be mamma :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.