Chrome Pointer

Glöm inte menyraden!

   I min bloggmeny till vänster finns det massvis med grejer som kan hjälpa er. Det finns länkar till min FAQ (Frequently Asked Questens = Vanliga frågor), alla mina hästar, gratis mobilbakgrunder som ni får använda - och det finns dessutom snabblänkar till alla hjälpinlägg jag har på bloggen, samt snabblänkar till min Photoshopkurs. Jag ska se till att få upp snabblänkar till min webbdesignkurs framöver också!
 
   I menyraden högst upp på bloggen finns också länkar till de sociala medier jag använder, samt en länk med all min kontaktinfo. Jag har gjort det väldigt enkelt för er att hitta allt ni vill ha bara ni ser er om! :)
 
   My Horse And Me - full Ride Through finns på min YouTube-kanal!


Sally Hawklord

Grattis för 3000 prenumeranter:D

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.