Chrome Pointer

Star Stable @ Falsterbo

Falsterbo Horse Show är en höjdpunkt för mig varje år, och i år finns SSO i Family Corner! (Sväng höger efter entrén och följ stigen rakt fram) I montern säljs hoodies, pikéer, kepsar och Star Coins, och det går även att testa spelet. På nästan alla kläder finns en exklusiv brodyr som bara är tillgänglig under Falsterbo, så om man vill ha den gäller det att köpa nu på plats! Jag älskar pikéerna, lätt mina favoriter. Tycker brodyren är sjukt snygg och det är bra material på tröjorna, så de känns mer exklusiva än de pikéer jag tidigare haft från andra ställen.
Star Stable kommer varje dag ha olika erbjudanden - igår var det en hoodie + 5000 SC för 499 som gällde. Jag tror att alla erbjudanden skulle visas på spelets Instagram varje morgon, så håll utkik där ^^


Två färger av pikén plus den vita kepsen! Pikéerna finns också i vitt och kepsen finns också i marinblått.





Michelle Swiftfield

Vilka dagar Star Stable va där?

Svar: SSO fanns på mässan från onsdag morgon till söndag eftermiddag!
Esmeralda Silverforce

jennifer Purpleheart

vill också vara där men kan inte åka dit de dagarna Falsterbo horse show är! :c, cx

Arvella Waterdawn

Heeeeeeeeejjj
Var du där på lördagen för tyckte jag såg dig,min kompis sa att det var du och det lättsam du!Tänk om det var du OMG DÅ DÖÖR JAG JAG KANSKE HAR SETT ESME I VERKLIGENHETEN det känns overkligt☺
Jaja jag var iaf på Falsterbo på lördagen och om du var där och såg nån med väldigt krulligt hhårar det ha varit jag❤❤

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.