Chrome Pointer

Ligger lågt

   Jag tror att jag blev matförgiftad igår, för idag mår jag verkligen inte bra... håller mig undan idag och återkommer i morgon. Tror även att jag avslutar frågestunden då, så passa på att ställa frågorna nu om ni inte redan har gjort det!
 
   Esme och Clark


Stacy

Krya på dig! :)

Julia Underlund

Åh, stackars dig! Krya på dig!

Bella Highgarden

Krya på dig! <3

Daniela Silvergarden

Krya på dig Esme<3

Frida Pandalund

Krya på dig Esme! Matförgiftning är inte roligt..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.