Chrome Pointer

Ett nej är ett nej!

   Igår blev det lite mycket för mig i globalchatten. Jag chattar inte så ofta, men jag gillar att pipa in med något lite då och då. Det jag inte är van vid är att folk genast ska kräva att få veta var jag är någonstans och sedan spammar mig med tusen vänförfrågningar. Även då jag tackar nej kan samma person skicka tio förfrågningar till bara för sakens skull, verkar det som.
 
   Jag är jätteglad för uppskattningen, men jag vill inte bli förföljd då jag spelar. Jag vill kunna spela som vem som helst. Om man råkar springa på mig så är det förstås kul att prata, men att tjata om att få veta var jag är blir inte bara störigt för mig, utan även för alla andra spelare.
 
   Jag vill just nu bara ha personer jag känner på min vänlista. Jag har haft en lite tuff period och vill ha vänchatten som en liten trygghet, med spelare jag känner till och känner mig trygg med. Och om jag säger nej en gång kommer jag inte säga ja bara för att jag blir spammad.
 
   Oavsett vem det gäller är det jätteviktigt att acceptera ett nej. Om en person säger "nej, det räcker nu" så ÄR det "nej, det räcker nu", och man måste försöka respektera andra människor så gott man kan, även om man inte håller med varandra. Alla är vi spelare, eller hur?
 
   Jag tycker det är lite tråkigt att jag ens måste skriva det här, men jag vill så gärna kunna skriva något i globalchatten någon gång då och då utan att bli översvämmad. Som sagt, tack så jättemycket för uppskattningen, men det finns gränser!
 
 


Filippa Candlapie

Ja, jag håller verkligen med dig. Så tråkigt att folk inte kan acceptera ett nej, hur mycket man än säger till dem. Jag var lite halvt med i chatten igår och folk bjöd in mig i grupp, HELA tiden. "Vet du vart Esme är? Men svara då jag vet attt du vet id*ot!"
Bara för att våra sk kändisar befinner sig i chatten är det inte okej att dem och andra ska få hat.

Miranda Moonroad

Hej Esme, jag behöver din hjälp! Min största dröm är att skapa en SSO blogg, men jag vågar bara inte fråga min mamma eller min pappa. Så vad ska jag göra???

Jag är väldigt tacksam om jag får ett svar! :)

Svar: Jag vet inte varför du skickar samma kommentar igen men under ett annat namn? Jag kan alltid se IP-adressen man skickar kommentaren ifrån.

Om du är under 14-15 är det bästa att prata med dina föräldrar. Varför vågar du inte prata med dem? Tror du de skulle bli arga över att du vill blogga? Det är bättre att du pratar med dem och visar vad du vill göra på nätet. En sak är om du skriver om IRL-grejer, men om du enbart skriver om saker i spelet och inte berättar ditt riktiga namn så finns det ju ingenting som kan hända, om man säger så.
Du måste inte prata med dina föräldrar om din blogg, men jag tycker du är klok som ändå tänker på det. Det är alltid bättre att föräldrar har lite koll på vad man gör på nätet, särskilt om man är lite yngre. Jag förstår inte riktigt vad du är orolig över, så jag vet inte om mitt svar hjälpte så mycket, men all lycka till dig!
Esmeralda Silverforce

Anna Westbaker

Hej! Jag satt och kollade chatten nyss bara för att.
Jag såg att du var inne och fatta precis vad du menar i inlägget, jobbigt. Jag brukar inte kolla så mycket i någon chatt överhuvudtaget, men jag har även fattat varför du inte gillar stämningen i global. Själv tyckte jag det var otrevligt med uttryck som 'jag hatar dig' och 'fuck you'.
Jag tror nog jag skippar global så mycket som möjligt i fortsättningen...

Julia

Din blogg är bäst :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.