Chrome Pointer

Att det aldrig kan funka

   Äntligen tid att spela in videor och blogga, och just nu väljer min datormus att ge upp. Jag kan inte högerklicka och hålla in = jag kan inte vrida kameran alls och det är knappt att jag kan fota referensbilder till redigeringar D: I morgon ska jag köpa en ny datormus! Jag har en trevlig en på jobbet, så jag ska kolla upp vad det är för modell och köper sedan en likadan på vägen hem i morgon. Innan jag fått hem den kan jag iaf inte fota till bloggen eller spela in videor, eftersom man då bara får se ryggen på hästen och det känns rätt värdelöst.
 
   Hur har jag alltid sån otur att saker skiter ihop sig precis då jag faktiskt har tid att vara konstruktiv? Huga.
 
   On the positive side - jag har just nu det näst största Instagramkontot som finns som är inriktat på Star Stable. Finns bara ett konto med fler följare - och det heter @starstableonline. Trodde nog inte att det skulle gå så här långt med Instakontot jag skapade medan jag låtsades lyssna på en politikdiskussion i skolan (politikdiskussionerna i det klassrummet såg alltid ut på exakt samma sätt - en tjej och en kille som båda var sossar skrek på varandra om saker de inte höll med varandra om medan vår lärare lite mesigt försökte medla och sen slutade det med att alla garvade och de båda stridskämparna kramade varandra och gick på lunch, så man missade inte så mycket), men man kan ju inte säga att det inte är lite kul. Det är liksom rätt kul att få känna att man verkligen lyckas med något man tycker om! (Sen att jag faktiskt har stora problem med SSO-communityt på Instagram, det är ju också något, men just idag kanske jag får bortse från det!)


Maria

Minns jag fel, eller skrev du i ett tidigare inlägg att du behövde en ganska liten datormus? Om det är så får du gärna tipsa om modell =)

Svar: Den jag har haft i ungefär ett år är en Logitech M185, som dock har trasslat sedan start med ett glappande batteri. Nu köpte jag en Steelseries Rival, har en sådan på jobbet och blev helt kär haha! Den är snäppet större men med en bra musmatta känns den mindre än den är och den är väldigt lätt, vilket jag vill ha :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.