Chrome Pointer

På allmänförfrågan -

   Det är JÄTTEMÅNGA som har bett mig spela mer Zoo Tycoon 2. Visst, det kommer jag göra - men jag kommer inte sitta och peka och berätta vad varje knapp gör om det inte blir en väldigt stor efterfrågan, för i det här spelet vill jag bara leka runt. Så äre!
 


Tilde Darkstorm

Haha! Jag älskar dina videos och idag när jag var sjuk och såg jag att du hade lite zoo tycoon 2... tjaa... gissa vad jag gjort hela dan? ;D

Lovisa

Grundserien som du har, då står det side "right" som jag vill flytta till vänster. Skriver då "left" men inget händer. Vet du vad som kan ha blockat det?

Svar: Gissar att det är något i förhållande till Content? Det är jättesvårt för mig att säga då jag inte har sett varken kod eller blogg själv.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.