Chrome Pointer

Nu farao är det vår!

   Lite grönt behövdes och jag gillar kombinationen grönt/rosa. Minns ni att det var de färgerna som från början användes på Jorvikipedia?
 
   I övrigt lyder följande:
   - Jag ska idag ordna en bildlänk åt Pichu i inlägget om mina hästar - har väntat med det eftersom jag ville ha sommarbilder.
   - Ett nytt avsnitt av SSO Ride Through släpptes idag. Jag vet inte om jag kommer hinna spela in i morgon, för jag är än lite osäker på hur min dag ser ut.
 


Lova Winterside

Älskar verkligen din Ride Through♥
Vill i alla fall bara informera om att länken till jorvikipedia inte funkar, blir bara ''This webpage is not available''
Så om du kan fixa det? xD

Svar: Tack! Och tack för att du sa till, det går lite för fort då jag kodar hela sidor manuellt ibland...
Esmeralda Silverforce

Anonym

Åh vilken fin design! Har du gjort bakgrunden själv? :D

Svar: Tack! Ja, precis allt förutom grundkodningen (meny, kommentarsfält och boxar med text) är gjort av mig!
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Oj! Den anonyma kommentaren är jag xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.