Chrome Pointer

Linser

   Jag satt och spånade runt på andra bloggar och såg något gammalt inlägg där man såg karaktärens ögonfärg väldigt väl. Och jag tänkte på att man är fast med färgen man valt fårävääär...
   Nejmen jag tänkte på om man skulle kunna köpa linser i spelet, haha. Jag vet inte om det är en genialisk eller bara urbota dum idé, men det var det som ploppade upp i mitt huvud. Ögonfärgen är ju inte direkt något som syns jätteväl, men ändå.
 
   Om det fanns linser i inte bara de vanliga ögnfärgerna, utan kanske också i sådana färger och mönster man hittar särskilt inför t ex. Halloween, skulle ni köpa såna? Om det fanns något roligt mönster kanske jag skulle köpa något tillfälligt, haha, men annars skulle jag nog skippa det x)
   Esme har gröna ögon, Penny har blå. Jag har faktiskt en tredje karaktär (också på Fluffy Unicorn) som har lila ögon.


My Bluebell

Jag skulle köpt linser om de fanns i helsvarta! :D Eller i typ lila eller så :3

Din bloggläsare

Superbra ide! Om jag var du, skulle jag genast kontakta Star Stable supporten om detta fantastiska förslag! <3

Svar: Heh, vet inte om det är SÅ bra xP Kan inte du vara snäll att lämna ett namn då du kommenterar? Jag tycker väldigt illa om anonyma kommentarer.
Esmeralda Silverforce

Genevieve Nightbard

Jag hör ju till dem som INTE tycker att man ska kunna ändra ögonfärg och ansiktsform. Så jag tycker att om det ska finnas linser så ska man kunna se att de är just linser på något vänster. Annars säger jag varken bu eller bä, men det vore kul med "effekt-linser"

Svar: Effektlinser just till Halloween kanske x) Nejmen det skulle ju knappt synas alls, men det var en sån himla random grej att jag tyckte det kunde vara kul att ta upp ändå, haha
Esmeralda Silverforce

Felicia Kittenstar

Tycker det är en jättebra idé! Framför allt för att jag dock inte gillar min ögonfärg, grå...
Iaf, så tycker jag det är jättebra idé!

sally

Jag tycker det låter bra och ganska roligt en heftig idde.
Är galen i dina vidios!!!


Skulle gärna testa starchain Legasy
!!!!/Sally

Michelle Deernest

Hej! Vart finns din "makeup" som du har på bilden? =) (Vart kan man köpa den?)

Svar: Tror faktiskt inte att jag har just det där sminket längre, men det jag har idag finns iaf i Jarlaheim!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.