Chrome Pointer

Inläggsinspirationen kommer aldrig då man behöver den!

   ...vi kan säga att tankeverksamheten står still.
   Jag försöker förbereda lite i många aspekter. Dels försöker jag packa för jag ska åka och jobba (chefen sa åt mig att ta med mig broddar för det är tydligen isgata över hela stallplan - JAG HATAR VINTERN), dels försöker jag få lite grepp om Sony Vegas (det går helt ok - men mina Ride Throughs får nog fortsätta gå i Movie Maker för jag orkar inte behöva konvertera filerna för att få med mig ljudet...), dels försöker jag få in lite inlägg på bloggen för jag åker i morgon. Ett skrivet inlägg per dag tycker jag inte är mer än rätt! Får se exakt hur det blir med den saken. Det är ju inte enkelt bara för att man har en titel, man måste ju kunna spinna vidare runt titeln också!
 
   Jag har inte ridit på en månad och i morgon får jag äntligen rida "min" ponny och kanske en till häst, ibland är livet riktigt bra :D (särskilt då man får betalt för att rida, hehe)
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.