Chrome Pointer

Före vs. Efter

   Nu är datorskärmen installerad och fungerande och allting! Det är sjukt ovant men jag älskar den :D Den är jättemycket bredare och mer högupplöst än min förra skärm så allting ser väldigt litet ut. Min blogg var liksom så bred att det var precis att man såg hela på min gamla skärm, men nu ser designen pytteliten ut xP Hela bloggredigeraren är också pytteliten, men jag vänjer mig nog snart :) Är så glad över att man nu faktiskt ser något då man sitter med Photoshop uppe!
 
   För att demonstrera hur det såg ut i spelet förut, vs hur det är nu:
 
 
 
   Det här är första gången sedan jag började spela SSO som jag faktiskt kan se hela hästen medan jag rotar i garderoben! Och det är UNDERBART :D
 
   Det här kommer också märkas på mina videor, men det tar nog ett tag innan de "hinner ikapp" :)


Lovisa Kittendawn

Herregud Esme! Penny är ju skitfin!

Svar: Doing it with style jao (y)
Esmeralda Silverforce

Veronika Dragonforce

Hihi jag hade också liten skärm innan jag köpte ny dator, det var väldigt ovant i början för man såg ju knappt nånting, allt var pyttelitet xD

Svar: Haha ja, det är helt sjukt att glida runt på internet nu, allt är så litet x) Och skrivbordet är ju mycket större, så det blir mycket snyggare med alla ikoner :D Dessutom tar skärmen mindre plats trots att den är större, så det blir en mycket mer ergonomisk arbetsyta för mig då jag kan flytta på tangentbordet hur jag vill nu :D
Esmeralda Silverforce

Mandel Äppelpajj

Haha så var det för mig oxå när jag övergick från en seg liten laptop till en stor äkta speldator!

Svar: Jag har haft en bra dator sedan förra våren, däremot har skärmen inte varit något vidare!
Esmeralda Silverforce

Allison Goldknight

Jag förstår din lycka! Har själv en fantastisk skärm på 24 tum. När flera har haft problem med att se saker i SSO (för att allt har tryckts ihop) har jag suttit där och ba "va? Nej, jag ser jättebra!"
Älskar stora skärmar! Det är bland det viktigaste för mig, och en bra dator såklart, men skärmen är otroligt viktig för spelupplevelsen.

Svar: Haha jag känner verkligen att jag har tur som fick den här skärmen, det har alltid varit hemskt att inte se ordentligt i spelet!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Oh, vad kul! Jag är lite avundsjuk på dig just nu. ;)
Själv måste jag stänga ner garderoben för att ta en ordentlig titt på vad jag har klätt mig och min häst i. Haha

Svar: Haha så har jag alltid haft förut, det här är första gången sedan jag började spela 2011 som jag ser ordentligt på min egen dator x)
Esmeralda Silverforce

Sofie Waterdawn

Kunde du inte bara 'flytta' den där sakerna i garderoben är?

Svar: Oavsett vart den flyttades kunde jag aldrig se hela hästen på en gång, det är poängen.
Esmeralda Silverforce

Anna Westbaker

Hur stor är skärmen? Jag undrar eftersom jag ska köpa en ny dator.

Svar: Ca 50x28 cm. Osäker på upplösning i pixlar. Orkar inte kolla upp det heller xP
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Oj så smått, men praktiskt! Ser ut som om grafiken är bättre på den andra bilden :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.