Chrome Pointer

Vinterdesignen är klar!

   WOHO! Älskar att avsluta en ny bloggdesign. Älskar själva kodningsprocessen också iofs, men eftersom jag inte har en bättre designidé har jag haft samma tema väldigt länge och istället byter jag färgtema och header. ÄLSKAR headern just nu! :D
 
   Glöm inte att kuta över till Christmas.Starstable.com för dagens gåva, ett par sjukt snygga stövlar! Jag är lite distraherad själv, försöker njuta av Musikhjälpen medan det varar. Har tittat på sädningen via SR varje stund jag suttit framför en dator under hela veckan och eftersom jag ska spendera i princip hela dagen i morgon med att spela in videor kommer jag inte ha tid för det då ;)
 
   Hare bäst hörni, jag kommer tillbaka i morgon!


Cassandra Watersmith

Hej Esme! Jag är lite orolig över färgvalet till min design då jag inte riktigt vet om färgen är bra, skulle du vilja kika in på min blogg och sedan säga vad du tycker om färgen?

Svar: Blått är ju lätt hemskt "kallt", men jag tycker du har valt en väldigt behaglig ton som är väldigt vacker samtidigt som den är bekväm i ögonen. Mycket bra val tycker jag!
Esmeralda Silverforce

Alanis Underbear

Jag bor nära Linköping och var och tittade på musikhjälpenburen i måndags. Jag vinkade åt Kodjo och han vinkade tillbaka, det var kul. Jag önskade en låt också men den har inte spelats upp än, det är inte lika kul.

Lova Winterside

Åhh Esme, headern är ju goals! Du är så duktig <3

Courtney

omg, så sjukt fin!

Haley Eastlake

Jättesnygg design och bild! Du är otroligt begåvad, keep up the good work :D

Lucy Macwright

Sjukt snyggt Esme!! Du är hur awesome som helst :D

signe swordstar

Du är duktig på det du gör! PS det blev jätte snyggt

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.